Rabu, 12 Mei 2010

review ala-kad: diary of a wimpy kid

review ala-kad maknanya review ala-kadar ok.. dipendekkan gitu.. lepas ni semua review pakai tagline ini aje le..

lama dah rasanya mama tak review buku..

bukan tak membaca tapi tak dan (itu je la ayat kamu mastura oi) nak review dalam blog..

so, ini adalah buku terbaru jadi peneman atas katil mama..

beli buku ni pun pasal dongan punya review la..

movie dia nak keluar dah..

harap sempat le sampai ke mesia sebelum berangkat..

jalan cerita dia simple.. mudah nak faham dan berkisar pasal seorang budak elementary yang ada krisis hidup kanak2.. dari girlfriend, kena buli, cikgu dia.. macam2 laa..

ok la untuk tenang2kan minda..



pic google


5 ulasan:

sya amran berkata...

aku de siri ke 2 n 3..hehe..mau pinjam?

mast@work berkata...

ngan, aku beli set dia 3 terus.. hehehe

_mmm_ berkata...

yeay boleh pinjam!! ma tolong cek kat rumah kat penang tuh, grey's punye dvd ade yg terkeluar ke? disc 1+2 x d la..ade 3+4 je..boleh tlg cek?

alfa juliet berkata...

mcm menarik..rjain eh ko baca buku

mast@work berkata...

nana, ok.. no problem.. kyg dah habis baca buku no 1 ni..

aza, buku ni buat teman aku nak tidur je weh.. hehehe