Selasa, 4 Mei 2010

perak sat

bukan perak negeri ok.. nak kata e taling ke e pepet pun tak ingat dah yang mana satu.. huhuhu.. perak = jakun le kiranya..

dah check tengok temperature kat kyoto ala2 time nak tiba nanti lebih kurang 20 degrees.. ngeeeeee... sojuk la omak ni haaa... papa cakap, ala2 cam kat cameron.. HAH??? kat cameron pun tak tahan camno den nak hidup kat kyoto ni haaa..

garu kepala sat

mampuih!

mau cheq kena cari stokin n sarung tangan ni..

lebih muslimah la cheq lepaih ni..

haru!

padan muka

sapa suruh gatai cari tempat jauh?

hahahaha

7 ulasan:

alfa juliet berkata...

takpelah jauh mast....kalau nak harap duit kita bila lah boleh pergi....apa lagi enjoy n belaja betul2 ok

syaiful berkata...

ok la sejuk2... baru terasa cam honeymoon... hohoho

mast@work berkata...

aza, memang le gitu.. cuma aku mmg takleh bayang camne keadaannya nanti

kambing, banyak la ko punya honeymoon.. ni nak pecah kepala ok..

jue berkata...

kira ok dah tu mast..tp yg x bestnya cuaca sana sejuk kering..nanti gatal2 la..

mast@work berkata...

jue, aiyoh, aku kena bawak losyen selambak la ni ek

_mmm_ berkata...

x payah la tahap nak pakai sarung tangan bagai..pakai cardigan pun dah cukup..17 tu pun ok lagi..sejuk sikit2 je..gatal betul smpi nak pakai glove segala bagai...bukannye macam sejuk aircond. open space punye sejuk ok lagi.

mast@work berkata...

nana, nanti cheq terkencin.. hahahhaa