Jumaat, 7 Mei 2010

dengki dan kagum

mama officially dengki but kagum dengan makcik ni..


*pics googled

mana tidaknya.. episod semalam tunjuk dia bersalin bb boy.. dah tu bila start kerja dia masih breastfeed baby dia... terer betul.. siap masa shooting, make-up pun dia sempat pump ok.. dan dia tunjuk hasil sekali pum dia.. 6oz ok!!!! dengki noks!!! dan dia pump every hour.. *clap2..

ini la baru dinamakan multi-tasking.. syabas!

dia pakai medela ok.. tp rasanya bukan fs sbb corong plastik bukan silikon.. tp double-pumping.. sambil make-up noks.. dia siap marah org yg suruh dia cepat2.. sbb dia kata bila relax baru susu keluar.. serius aku respect!

tiap2 jam perah, aku hands-down!!!!!! bagi aku semangat la dia ni

7 ulasan:

mamaDhea berkata...

kagum aku.. ni yg tambah semangat nak wat stok utk emir nih.. huhuhu..

sya amran berkata...

waaa..die dah ade baby boy...aku mmg kagom siot ngan minah nih...dalam die workaholic, anak2 die x abaikan...siyes..aku sukeee!hehe

Queen berkata...

yeke setiap sejam?

kadang2 ape yang diorang cakap ni tak boleh percaya 100%....

kalau 2 jam sekali tu ada logiknye la...

btw...usaha utk BF sangat2 dikagumi..sebab bukan senang nak fully BF.... salute sama dia

alfa juliet berkata...

dah lama tak ikuti cite ni sbb rumah aku takde channel ni...hebatnya dia..dah la kaya raya..beb dia kawin dgn sapa

FAM berkata...

ala, semlm ek? asyik la lupa nak tgk. bila rerun ek? dia mmg hebat. i like her, dia mcm very passionate in whatever she does. salute her!

Ealyie berkata...

beb,
btw FS punya flange bole tukar ke personalfits tau dr BPA material. mmg bukan jenis softfit/silikon bak kata mu.. mana tau dia pakai personal fits ek..ekk.. uhuhuhuhu...

p/s; tah bila aku nak ber'freestyle mcm hang ehh..:p
mode: insaf..insaf..insaf.. :p

mast@work berkata...

sebab tu aku kagum nengok.. tak kira la dia tipu ke idak.. tp memang tengah2 dia kerja tu PA dia remind suruh perah susu.. bagus betul

ely, ade ek gitu..