Isnin, 10 Mei 2010

colours

anak2 tidak pernah membezakan warna kulit, agama dan bangsa.. yang penting persahabatan tu mestilah ikhlas.. tiada kompromi..

gambar ni diambil 3 minggu lepas.. kat kizsport bangsar village..




adik pun tengok abang main ok..



dan penat, tidur kejap.. hihi


semalam kami ke situ lagi.. tapi bukan mama teman, nenek n makcik2 aiman aidan yang teman.. mama dapat present dari papa - treatment kat thai odyssey.. best! tq dear..

tapi yang tak best semalam sebab aiman gigit sorang budak besar yang main kat tempat untuk toddler less than 2 years old.. padan le muka hang.. sapa suruh kacau anak aku.. memang nahas le..

mother's day kami semalam penutup dengan mama treat diri sendiri xixili, treat makcik n mak tea kat delicious yang sedap!!

puas hati semalam..

happy mother's day semua mommies yang berpenat lelah membesarkan anak2 tanpa mengira masa dan lelah..


2 ulasan:

alfa juliet berkata...

mast aku duk gelak baca ayat ko "padan muka hang"...adehhhh lawak la ko ni, mcm budak2

_mmm_ berkata...

ya Allah..pipi adik!!!!z