Khamis, 6 Mei 2010

entry muka sahaja

visa kami insyaAllah minggu depan baru terkedek2 nak buat.. papa kata tunggu berita dia dulu le.. takpe la.. kami ok je..

in the mean time, kami anak beranak minus papa pi la ambil gambar untuk visa jepun.. err.. gambarnya background putih.. pelik.. saiz pun gedabak 2inch x 2inch.. bosar.. pelik juga.. takpela.. jepun kan lain dari yang lain.. hehe..

so, presenting..
















pesalah no 1


mama bear - weh, kaler pink background putih mantap ok!! hahaha.. eh, kurus pulak aku rasa ni.. hihihihi *perasan

*ok, tiba2 teringat gambar wancu nana.. gambar senget ok.. ala2 omputih la konon, pastu buat mata stim kuyu cam kucing kena ubat batuk *hahahahhahaa gelak setan!!!!






pesalah no 2


big brother bear - apesal la muka kamu sedih sangat ni aiman? aiyoh











dan pesalah ketiga










janji jangan gelak tau....














tadaaaaaaaa




little brother bear - adik cam nampak antu ok.... hihihihihi....


ok.. esok kami balik KL.. best2..

6 ulasan:

mama glam berkata...

aku memang nak gelak tengok muka aidan! comel!

mas, boobs tuh, wow!

sya amran berkata...

hahahaha..sori..aku tergelak...apsal aidan cam terkejot?ahaha..adeila...aidan pon de 'jerawat2' comel di dahi..ikot papa ey??

pss aweng...tercabar aku siot..korang nih..agak2 ler boobs tu..

_mmm_ berkata...

haha...apsal muke aiman macam tuh?? aidan tu lagi la...hahahah...

Ealyie berkata...

kuikuikui..
mahap le aku gelak dulu... tapi tebeliak2 bijik mate aidan, cute woo.. cuba ko imagine ko yg gitu.. kompem aku larikkk... ahahahaha..;)

mast@work berkata...

aweng, ngan, korg jgn jeles ok.. itu barang mantap!!!! hahahha

ngan, tanda kasih sayang nyamuk tu..

nana, org dok acah2 depan dia tak kenal, tu muka pelik tu..

ely, kalau aku buat mata kejung gitu semua larrriiiiii.. hahahahaha

dee@dira berkata...

mas ko kurus beb.. sambung bodek lg... hahahahaha...