Jumaat, 21 Mei 2010

kenapa privatize blog

ada banyak sebab sebenarnya bila orang yang biasa berblog tiba2 rasa nak privatize blog dia.. antara sebab2 utama pastilah kerana ada yang terasa hati dengan isi kandungan blog tersebut..

alahai, kepada yang membaca blog, cuba letakkan hati perasaan marah tu ketepi.. bila berblog ni bukan maknanya tuan punya blog nak menunjuk2... kebanyakan dari blogger hanya nak berkongsi suka, duka perjalanan kehidupan..

komen2 menyakitkan tu letaklah ditepi.. tak perlu kita sakiti hati sesiapa. lagipun hidup ini terlampau singkat untuk saling menyakiti ok..

cheers!

ada banyak gambar nak upload untuk entry.. tapi rasanya tak kuasa nak godak kotak untuk cari cable..

tunggu kat jepun la ek.

haha

9 ulasan:

inah yg jeliter.. berkata...

mast, congrats ya...take care ditempat org, mesti duk jepun nanti, jd putih melepak...hehehe...kt jepun kt sejuk...klu aku pi sana, bule lah lepak umah ko kan mast???

Yen berkata...

aah mas sure blogger tu ade sbb privatize blog dia...tp aku sentiasa follow cite ko hehe..anyway selamat smpi ya

Ms Lola berkata...

i'm waiting....

Queen berkata...

semoga perjalanan anda selamat.... =)

setuju...saya tak faham..kenapa mereka yang memberi komen menyakitkan hati tu tak de rasa nak amalkan prinsip ini..

"kalau tak suka sila beredar..."..


hurm....org sekarang macam2..

Tanpa Nama berkata...

mas...nanti add la akak taw if nak privatize...nak tgk gmbr n perkembangan terbaru di jpn nanti...ekk?? atun92@hotmail.com

Fid berkata...

hahahhahaha
should i???

alfa juliet berkata...

tak bestlah private blog....berapa org je bleh baca..hehe..gila glamer punya ayat

mommy2H berkata...

hi mamaaiman

jepun kat mana? kalau area kanto ctc la saya..im ur silent reader ;)

mommy2h

Fid berkata...

tlg jwp leh??
kyoto