Khamis, 18 Mac 2010

update terlambat

hujung minggu lepas (sabtu malam to be exact) kami bawa anak2 pi tengok wayang.. alice in wonderland 3D cuma ada kat gurney je pun.. lepas asar gerak (pukul 6pm.. itupun lepas mama pot pet bising mulut) sampai gurney pun dah pukul 8 lebih.. nasib juga tiket dah beli online awal2.. kalau tidak kempunan.. ramai betul.. cuti sekolah pun kan.. mana tak ramai..

bagi mama n papa, ceritanya ok la.. expected.. tim burton punya style.. nak kata apa lagi.. tapi mama suka dengan watak kucing tu.. comel... geram..


aiman masa wayang memang bagus.. siap pakai spek 3D lagi.. ahahahhaa.. concentrate sampai habis tu.. adik pulak ada sesekali dia kalih kepala dia nak tgk cerita.. lain2 masa, dok kena 'dadah' je.. ahahahahha...

masa cerita tu nak mula, ada iklan untuk cerita ni..


cam best.. tapi ada kat KL je.. cis!

entry tak semenggah.. gambo pun kecik je.. jangan korang juling mata udah

7 ulasan:

Queen berkata...

semalam macam biasa la tiket alice in wonderland old out cuma ada yang pukul 11++....tapi tak seramai masa filem2 lain macam harry potter, avatar....memang sampai hari akhir tayang pun sold out..

mast@work berkata...

queen, ye ke.. kami pun book online 3 hari awal tu..

Ealyie berkata...

ngko kan dalam sibuk2 sempat jugak me'wayang'kan family ye cik bedah oi.. ahahaha..;p

mast@work berkata...

ely, bab2 buat onar ni aku laju je.. ahahahaha

alfa juliet berkata...

baiknya aiman time tgk wayang....apa petua??

_mmm_ berkata...

weekend ni terase macam nak menabur bakti utk Remember Me la..ade kekasih hati berlakon! ahah..kasik angin sama itu kak fanor!

mast@work berkata...

aza, nasib jugak.. agaknya spek 3d tu membantu..

nana, dah keluar ke? xde iklan pun.. x cukup glamer kut.. kuang kuang kuang