Jumaat, 5 Mac 2010

pantang tok nenek aku...

.... orang tak reti nak beratur.. tak kisah la beratur beli makanan ke, beli barang runcit ke, kat traffic light ke, kat highway ke.. bosan ok! agaknya depa ni ingat hidup ni depa je ke yang sibuk, busy dan berkepentingan dari orang lain?

apa masa depa aje ke yang lebih penting? masa orang lain kurang penting? entah apenya yang nak cepat sangat.. nak terberak kut.. ke kucing beranak? sigh...

masa zaman sekolah dulu cikgu ajar suruh beratur.. bila besar tak reti pula nak beratur ek? ape nak jadi dengan bangsa malaysia yang tak penyabar ni..

hmmm..

pagi tadi ada 2 3 orang cik kak kat ofis mama tak reti nak beratur bayar makanan.. mama n papa queue punya la tunggu.. kesian kat akak yang kira duit tu.. terkejar2 melayan depa yang tak reti beratur.. dah le tak beratur, sibuk minta itu ini.. cheh! ingat kome sape? PM? (cakap perak teman)

5 ulasan:

Ealyie berkata...

kome hempuk je depa..!! ahahaha..

Queen berkata...

kasik jelingan maut pun ok jugak....kalau nik, nik sound sambil tak tengok muka dia..."tak reti beratur ke"....

ekekke..kijam3...

tapi paling tak suka org potong que time jam..pastu dah last2 minute baru nak masuk line...pergh..rasa nak gesek kereta dia

mast@work berkata...

ely, kalu ku hempuk tak kena tahan polis ok jugak nok..

queen, mulut mama memang dah sound baik punya.. siap cakap biar pedas lagi.. aahhahaha gelak setan!

Fid berkata...

i mmg akan jd kurang ajaq teruih

WOII TAK TAHU BERATOR KA????

hahahhaa

mast@work berkata...

kak fid, tau xpe.. berasap oo