Rabu, 24 Mac 2010

cadang-cadangnya

cadang-cadangnya nak membebel banyak benda kat blog.. tapi dok terkejar2.. agenda ofis la.. agenda rumah la.. alhamdulillah.. until yesterday, lampu semua siap pasang.. langsir pasang esok.. pagi ni aje dah siap tambah lagi sikit langsir untuk dapur (cis, keluar duit lagi..) dan tadi dah siap beli getah paip dan alatan mencuci..

petang ni berangkut memerah tenaga student yang baik hati bantu cuci rumah.. mama try upload gambar esok..

esok pulak sesi mengangkut barang2 sikit dan siapkan last minute grill fixing dan langsir (2 kali dah aku sebut.. ni dah excited dah sangat ni)

papa balik dari KL petang ni.. hopefully sempat la kami siap cuci rumah hari ni.. tulat (sabtu) nak pindah semua dah angkut lori.. waaaahhhhh.. sila jangan la sakit datang.. biar le dah siap pindah semua baru sakit mai ok..

semalam tergolek dok awai.. penat siang tak larat nak kemas malam.. jumaat ni MIL n SIL datang bantu.. wancu nana, tak mau datang ke? *hint2 madeh?? *hint2 lagi

kala2 begini rasa kalau kawan dengan superman ka, incredible hulk ka boleh la ringan sikit kot ek?

melalut dah!

ok.. sesi mengepam nak mula.. itu pun satu juga.. bila badan penat susu jadi sikit.. aiyayayyaa.. adik dah makin banyak minum.. aiyoh! kang ada kena cuti utk tambah stok ni kang..

4 ulasan:

_mmm_ berkata...

wancu nak flying with wings..boleh? or else wancu tamau datang la...can arr mama??

alfa juliet berkata...

selagi tak masuk umah selagi tu lah gigih kan....

wancuyan berkata...

boleh tolong aihh..tolong tengok dari jawuh..hehehehe...nanti bila kelapangan wancu tringin nak pi tengok gak..tak tau la bilerr tuuu..

Nurzairul Isma berkata...

mas... smlm kami pegi amik harris kat airport..dia ckp korg nk pindah sabtu ni.. kami mmg cdg nak tolong.. tapi mintak maaf sgt2 ye mas.. sabtu kami takde, balik kampung... adik sepupu kite kawin ari ahad tu..