Isnin, 8 Mac 2010

errr..

minggu ini bakal menjadi minggu yang sibuk.. sat lagi amanat tuan dekan akan berlangsung.. sigh.. boleh bajet dah.. mesti nak suruh jimat2 cermat sambil meningkatkan KPI school.. huhuhu..

esok lusa kena standby untuk MQ.A datang.. khamis meeting seharian.. alahai aidan, mama kena curi2 la nak bawa kamu ke klinik.. sian anak mama.. aiman pula asyik dedar je.. panas sangat..

jumaat kena EL juga (plan siap2 tu deknon.. risau kalau aidan demam jumaat lepas inject..)

sabtu n ahad kena siapkan kemas rumah.. hujung bulan mesti nak pindah keluar dah..

mak aih.. heavy duty la minggu ni..

6 ulasan:

alfa juliet berkata...

selamat berpindah mas

Ealyie berkata...

sila guna battery Energizer!! heavy duty beb..;)
ahahaha.. selamat masuk ke syurga baruuu...:D

Nurzairul Isma berkata...

aiyoo... EL pon leh plan kaa..?? hahaha... bkn EL lagi dh namanye tu mas... hehehehe...

mast@work berkata...

aza, ely, tq2..

isma, kalau tak cukup seminggu apply cuti kira EL je.. borang isi pun sama.. ahahahaha

m-i-o berkata...

mast,
esok, genaplah sebulan ahkak pindah. tp tak jugak siap2 kemas lagi. adoi! my bad :(

slmt pindah.

masa ni lah kita akan merasa sakit pinggang, sakit kepala, sakit mata, sakit tengkuk, sakit hati, sakit jiwa - all in one. hahaha :P

semoga tabah dan selamat berjaya. kuikuikui :P

mast@work berkata...

kak zufa, sekarang dah mula ada simptom2 tu.. alahai!