Sabtu, 6 Mac 2010

Dua jari ok..

Hebat seh.. Dua jari ok.. 






Korang fikir ape haaa? Aidan la.. Hisap 2 jari ok.. Ehehehhe

ya rabbi pipi akuuuuuuuuuuuuuuu... tidakkkkssssssss

8 ulasan:

alfa juliet berkata...

mama, nak share cerita pasal ebm sikit...mcm aku, aku akan bekal mcm ko jugak dlm satu botol 4oz atau 5oz susu, then kalau nak panaskan, pengasuh cuma tuang 2oz dlm botol susu lain n panaskan...susu selebihnya cepat2 masuk peti..ni dpt jimat botol n liner ko tau

myfuzzyworld berkata...

Salam Sis Mas & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

mast@work berkata...

aza, aku kalau boleh takmau juga bazir2kan liner.. tapi dah dapat akak2 nurseri tu layan kehendak aku nak susukan aidan pun aku dah syukur sangat2 beb

Zety Zin berkata...

ehehehe. boleh geng dengan anak dara saya nih. irma pun hisap 2 jari. tapi tangan kiri. oh.

Mama Adib berkata...

ngeh kita geng

hafiy pun isap jari

anak kedua,anak yg baik katakan

m-i-o berkata...

hahaha! tunggu sikit hari lagi - aidan akan masukkan penumbuk dia dalam mulut :P

sedap sgt agaknya ;)

mast@work berkata...

zety, mamaadib, isap jari leh sampai tertido2 tu..

kak zufa, percubaan masukkan penumbuk tangan dia dah ada.. tapi x berjaya..

_mmm_ berkata...

eee germs!