Selasa, 29 Julai 2008

badan penat

ntah kenapa badan penat sangat lately.. mood pun turun naik je.. ish.. x syok.. rasa kurang produktif sangat la.. semalam mama berjaya selesaikan semua hutang kad kredit.. tinggal satu kad je on skang.. so, hutang dah diselaraskan.. selesai.. pasni, kad kedit semua tinggal kat satu tempat je.. sebelum gi belajar nanti kasi kansel sama semua.. hahahahah.. lepas selesai hutang kad kedit, mama telah berjaya menghasut papa untuk kempiskan poket kami pulak.. ngeh ngeh.. cari pressie untuk mantan dekan, untuk kak mas (happy belated bithday dear.. ur pressie will arrive soon.. at emak's house) and buy something for myself..

jadinya semalam mama beli kasut baru.. untuk pakai jenjalan bercuti 2 minggu lagi.. (cuti seh!! x sabau!!) bulan 8 ni mama amik 5 hari cuti.. hahaha.. x peduli.. dah lama x rehat betul2.. badly need la.. then, mama spent sket duit beli hand cream kat l'occitane.. sebelum ni selalu dengar orang je beli.. jadi semalam mama pun beli la gak.. bau dia sedap.. harini dok layan je.. mama try Fleur de Cerisier Cheery Blossom packaging dia macam toothpaste.. or tho be exact macam water colour tube tu.. comel.. well, kalau product ni okey, mama akan canang kat semua.. hahaha.. ala, sekali sekala.. lagipun mama jarang2 manjakan diri sendiri.. pastu mama beli swimming goggle.. yang dulu punya tah mana dah letak.. jadi beli la yang cheap one.. sebab bila mama swim, mata pedih2 sket.. dahle rabun.. hahahha..

yang tak bestnye semalam, time nak balik stuck kat island.. giler ape tah jem semalam.. agaknya ada eksiden kut.. pelik gak.. selalu okey aje.. dari jambatan kami lari balik thru feri.. hmm.. sian aiman.. semalam mama amik dia lambat.. dekat kul 8pm baru sampai.. mama pun tahan berbuka sampai kul 8 la.. dalam keta xde pape leh soru.. uuuu.. balik dah mandi2 baru buat dinner.. malam tadi kami dinner bolognese.. okeyla.. mama nak prepare hiragana mama.. cam hampas je x hafal2 lagi.. huhu

XOXO mama *harini kepala pusing laaa*

p/s: ada yg bgtau kata tak boleh tinggal komen kat blog ni ye?? nape ek?? mama check setting sume okey je.. sorry ye.. mama x tahu la..

2 ulasan:

aishah zaharin berkata...

penat + mood swing = shopping

alasan klasik gitu!

mast@work berkata...

hahaha.. retail therapy la kak.. sib baik harris memahami..