Selasa, 8 Julai 2008

pheww.. letih tak habis2

semalam mama baru aje sampai dari kl.. letih.. sebenarnya, kalau balik kl tak sah x letih.. aiman pun letih sampai panas2 badan dia.. jumaat tengahari lepas, kami bergegas balik kl untuk dental appointment mama.. dah sebulan lebih x balik kl.. so, banyak agenda menanti.. malam sabtu tu kami tidur rumah babah.. asal nak berbuka puasa di luar (yeay.. mama tinggal 12hari lagi nak ganti) tak menjadi sebab aiman dedar badannya.. memandangkan sabtu kami bz, jadi aiman kena tinggal dengan nenek untuk whole saturday.. pagi2 lagi kami dah jejak kaki di promosi kerja kahwin at karangkraf jalan conlay and lunch at pavilion.. sebab mama book mainan untuk aiman.. ye, mainan tu kena book sebab limited.. ngee and ada sale menggila.. so, berjaya!! nanti mama post gambar aiman dengan new toy dia.. lunch memang menarik.. makan carrot cake (bukan cake biasa tu ye.. chinese food) sedap sangat.. dan taufu fah kedai depan tony roma memang sedaaapppp.. uuUUuu..


lepas lunch head to mid valley.. tengok pameran kawen juga.. sempat la book photographer untuk wedding babah and birthday party aiman.. untuk makcik's side dah riki2 same photographer as my wedding.. tinggal nak book je.. makcik, sorry ye terlewat sket.. late afternoon sempat tengok2 kain kat Gulati's Ampang (untuk wedding babah jugak) and malam sabtu baru balik rumah mak harris n lepak2 di sana.. ahad pagi melepet atas katil sebab letih banget.. tengahari after lunch baru gerak ke klcc untuk mini gathering kat california pizza kitchen.. sebenarnya ramai gak mama ajak.. tapi sebab last minute cancelling tinggal le 10 orang aje.. termasuklah kami satu family, ieca and family, czah, sue, dongan and aweng.. harap2 gathering kita bulan 10 ni menjadi la ye.. huhu.. lepas lepak2 selama 3 jam lebih dalam restoran tu baru la kami cabut ke isetan.. sale menggila, semua dapat le peganag satu beg plastik.. mama dah lama x shopping utk diri sendiri.. and manage to grab a pretty shoes, a pants and papa manage to get a shirt and a pants for himself.. mama juga berjaya meracun auntie czah beli kasut.. kakakaka... maghrib baru kami balik ke rumah mak harris..



yesterday morning sempat visit makcik harris in Puchong yang tidak berapa sihat.. tengahari terus cabut balik parit buntar.. huhu.. so KL, tunggu la hujung bulan depan baru kami balik.. hehe.. letiiihhh wooo.. letih poket dan letih badan.. ngeee.. really need massage laa..

*some piccas are courtesy of auntie aweng








2 ulasan:

.:: stripes & polkadots ::. berkata...

and manage to grab a pretty shoes, a pants and papa manage to get a shirt and a pants for himself..

+ correction: a pair of

mast@work berkata...

tenkiu cikgu