Rabu, 30 Disember 2009

rasa yang kosong

ada sesapa yang tengok 'nizam kambing' tak sabtu haritu? kan ade satu scene nizam tu nyanyi depan mila tu.. lagu kosong.. hahaha.. siap buat hantu tangan lembik2 lagi.. mama sekarang rasa nak nyanyi macam tu la.. sigh.. T_T

esok adalah hari terakhir tahun 2009.. dan sampai saat ini mama rasa tak ada hati nak jengah tahun baru.. seumur hidup, inilah kali pertama mama rasa tak ada hati langsung nak buat azam baru.. tak 'look forward' dengan kedatangan 2010..

dengan macam2 masalah yang ade, tak boleh nak selesaikan dan kerja berkoyan2 disiapkan tahun ni tapi langsung tak rasa hasilnya, tak masuk lagi susah hati hutang2 tak selesai.. hai, memang tak ade perasan langsung..

rasanya, tahun 2010 ni mama tak mahu bubuh azam seperti tahun 2009.. nak biar semuanya 'go with the flow'..... boleh? korang semua macam mana? 'feel' tahun 2010 lagi baik dari 2009 ke?

3 ulasan:

Zety Zin berkata...

jangan sedih2. saya pun dok pening kepala nak settle kan hutang nih. huhu.

pelan-pelan kayuh (macam saya :)). cheers.

Nisa berkata...

sabar mast..aku pun tak pikir lagi azam baru. tak sempat. hihi

mast@work berkata...

zety - memang nak kayuh pelan2, sebab takde ferrari nak bawa laju.. hehehe

nisa, aku memang xde azam.. tah pape aku ni