Jumaat, 11 Disember 2009

menjengah usia lewat 20-an.. yep, saya dah tua harini

harini mama genap dua puluh tuuuuuuuutttttttttt tahun hahahahaha.. umur mama dah stop tang 25 tu lama dah.. tak gerak2 dah.. hahahhaha.. 

alhamdulillah, dikala usia begini, dikurniakan keluarga yang membahagiakan disamping 2 orang putera kecil dan prince charming idaman, kerjaya yang kukuh (walaupun ongkosnya kadang2 ada, banyak kadang tak tahu ke mana.. haha), kawan2 yang baik dan macam2 lagi, rasanya tak layak untuk mama mengeluh kepada tuhan.. kena lebih banyak bersyukur..

transformasi yang mama telah lalui dari tahun 80an membawa ke 2009 ni banyak sungguh.. dari luaran sampai dalaman.. boleh kira banyak sudah perubahan yang dialami.. walau begitu, mama masih individu yang sama.. yang anda kenali mungkin sudah puluhan tahun, belasan tahun, beberapa tahun, bulan, minggu mahupun hari.. cuma diupgrade untuk jadi lebih baik (baik ke?) hanya Allah yang mengetahui..

dan untuk tahun2 mendatang, mama simpan azam yang lebih tinggi untuk mama gapai.. dan mama yakin mama boleh.. 

kepada yang telah mengucapkan selamat, terima kasih.. mama pun doakan kalian bahagia dan dilimpahi rahmat dan rezeki dari Allah SWT

- terkedu bila org pertama yang wish adalah fano kesayangan dan ibu mentua yang jauh ditanah suci.. papa?? cit.. dah pagi baru wish.. sebab dia terlena malam tadi kepenatan balik kerja..

12 ulasan:

Ealyie berkata...

happy birthday again beb ;)

IbuHakimHaikal berkata...

Slmt hari lahir,semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki.. ;)

Nisa berkata...

hepi birthday mast!!!! be hepi always. ala mast..jangan malu2.. kita ni dah nak masuk 30sen dah..hihih.

p/s: best la ko lahir bln 12 lambat sikit tua pada org lain. :)

mast@work berkata...

ely, ibu hakim haikal, nisa - tq so much dear

zailamohamad berkata...

owh, happy birthday!!

Mama Adib berkata...

happy bday semoga lebih bahagia dan gumbira bersama 3 herosssssssss

MN berkata...

happy birthday! :)

firiz berkata...

halo mas, hepi birthday!!

fanor berkata...

yeay.. saya first... huff huff (kembang2 hidung)

mast@work berkata...

tq babes

mast@work berkata...

tq babes

mama glam berkata...

happy belated mas! semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberkati.. Aminnn....

share bulan dgn aidan la yerk?