Rabu, 9 Disember 2009

dah 7 hari

alhamdulillah, kejap je dah seminggu.. cepat je masa berlalu.. Aidan masih ada kuning sikit2.. tapi mama continuously bfeed dia sampai nipple sore gilerrrr rasa macam nak terkucil time Aidan nak hisap.. ngeeeeee... Pusat Aidan baru je gugur tadi.. Alhamdulillah, moga dilancarkan perjalanan pantang mama n Aidan.. hehehe..

Good news for mama, malam tadi try balik bengkung beautiful mama.. yeay!! boleh pakai seh!! masih dalam kategori saiz lama.. tak perlu tukar saiz baru.. harap2 dapat le kempiskan bahagian perut by end of pantang.. 

auntie aweng, tq baju kite ni.. muat2 je.. hehehehhe

7 ulasan:

zailamohamad berkata...

Wah, Mast dah bersalin ya!! Congrates & take care

mama glam berkata...

comelnya adik aiman berbaju stripes!
cepat eik aidan gugur tali pusat...
Aimee hari tuh 11 hari baru gugur...

sore nipple tuh memang biase mas.. rase nak terkucil giler kan? :D xpe, tuh yang buat cepat kecut tuh mas...

congrates bengkung masih muat! jimat!

Ealyie berkata...

gigihkan hatimmu utk berpantang ek beb.. hahaha..
seksa aku da lepassss....:p

p/s; aku tak malu ni, nk suh ko accpet FB aku yerr.. muah

Nisa berkata...

wah...kenapa tak dibedungnya si comel nih? siap angkat tangan lagi ye aidan? hihi..

mast@work berkata...

zaila, tq

aweng, memang menahan terkucil.. ala2 sempat labuat pelvic floor exercise.. hahahaha..

ely, aku tak sabar2 ni.. fb tu sat lagi aku accept nooo

nisa, aidan ni tgh nak siap mandi.. napkin belakang dia tu yg bedung dia sebelum tu.. ni gaya dah terlepas bedung aa ni.. hehehe

Yen berkata...

mas, akan ku gugahkan pg umah hang hehe tp this week n next week xdpt la sbb kami nk p utara cuti² msia, lama lg ke ko kat BTR tu, xsabar plak aku nk tunggu mac thn dpn nk bersalin hehe...

mast@work berkata...

yen, aku sampai tahun depan (cam jauh je) ada kat sini..