Sabtu, 19 Disember 2009

ketagihan baru

dulu-dulu, time kat uni, tergila-gilakan betul si dao ming se.. siap beli vcd lagi.. hahahahaha..










sekarang ni dah mula dah ketagih F4 baru.. versi korea.

setiap senin sampai jumaat.. 8tv.. 8.30malam..



ada la juga something to look forward to malam hari.. next monday baru episod 4.. sila join ketagihan ini..


entah kenapa tak ketagih lagi la itu aliff firdaus

5 ulasan:

Hazrina Ahmad berkata...

haha..aku tgk gak malam tadi..tapi cite cam sama je ngn meteor garden...tu yg kureng sket tuh...

m-i-o berkata...

siapa itu aliff firdaus?

yg nyanyi lagu please, please, please kamu jangan nakal tu pun namanya aliff gak kan?

mast@work berkata...

reen, aku tgk bagi mengembalikan kenangan meteor garden aku ler.. hahahaha

kak zufa, itu aliff firdaus ganti itu nur kasih.. a ah, yang penyanyi tu nama alif gak..

lia berkata...

kak mas... sama la masa kat utm tu, sampai beli majalah taiwan tulisan cina semata2 nk poster c dao ming se tu he3...

yg korea punyer ni, cter cepat skit & lg sedey... (kes da khatam semua versi termasuk versi jepun ;p)

mast@work berkata...

lia, pergh.. awak lagi laju.. yang jepun punya title apa ek??