Rabu, 23 Disember 2009

rama-rama dalam perut

InsyaAllah esok mama akan finalize ke mana nak pi belajar.. sebab esok meeting untuk staf yang akan sambung study 2010 dengan top management.. tu yang rasa berdebar2.. seriau ada, gabra pun ada, sebab yang pergi bukan dekan, tapi timbalan dekan.. dan kes mama, papa akan dibincangkan esok.. sebut kes cam buat jenayah je kan? huhuhuhu.. korang doakan mama ye.. dapat pi tempat yang bagus untuk belajar dan bagus untuk bawa family..

kalau depa takde keputusan akhir, serius mama cari kerja lain.. ahakss..

in the mean time, to kill the time, I am currently reading this.. baru je start.. terkedek2.. zaman bila la baru leh habis.. hoho

gambar incik google bagi..

lepas ni boleh cari dvd dia pula...

4 ulasan:

norfazleen berkata...

all de best kak mas!wah! bestnye kalau dpt further study kt oversea. bilalah leen dpt g oversea plak?erm...

mast@work berkata...

leen, tq

mast@work berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
m-i-o berkata...

goodluck utk pencarian u yang terbaekk!

as for the time traveler's wife - ramai org kata cite ni best. sila buat review sebab errr - ahkak malas baca fiction book. kahkahkah!