Khamis, 6 Oktober 2011

long time no see

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


so apa mama buat masa balik mesia, apart from kerja menimbun, sempat mama jumpa few friends.. yang tak sempat jumpa tu minta maaf zahir batin -- serius.. korang jangan merajuk ok.. i lap u olls.. masa tak mengizinkan sebab banyak benda disettle..

Sampai KL Khamis 15hb malam.. letih rasa terbalik.. sampai2 je disambut oleh babah, makcik, acu bear dengan madeh (orang adela rocks!).. malam tu sempat pekena teh halia (miahaha.. kasi jeles papa) n roti banjir.. malam pertama n kedua tidur rumah babah..

Jumaat 16hb tu kami buat makan2 sikit.. tapi sebab pak chaq nak ke rumah pak jang tengahari tu, maka tak sompek la nak jamu soto.. ketupat dan rendang aje le jadi hidangan..

tapi sempat ambil gambar buat kenangan.. hehe

family1
pak chaq satu family, kami n madeh.. makcik kerja pagi ni

petang tu family belah arwah emak pulak datang.. syok.. lama tak borak2.. ada ude, wancu, wancik dan sepupu2 kesayangan.. makan sampai kekenyangan.. menu soto n bihun sup tulang.. senang ajo la benda simple buat2.. ude, wancu n cik bawak dessert.. yummsss.. siap rojak la, cakoi la, kek coklat la.. ya ampun... kenyang sangat2..

family2
SUKA sangat gambar ni.. <3 <3 <3

sabtu tengahari mama n aidan ke rumah nenek (MIL) -- kami lepak makan2 open house kiri kanan jiran rumah emak.. haha.. sempoi..

ahad tu lagi best, mama tinggalkan Aidan kat rumah nenek and zasss dengan madeh n acu bear je JB!!! ooOOoo agenda ditunggu2 oleh 3 sekawan benornya.. planning terbaik sangat2.. dan sangat gamble siap beli tiket flight nak ke JB sebab nak jumpa 2 kesayangan mama.. sambil tu sempat juga jumpa ealyie n makjed -- like!!! ealyie mama kenal dah 3 tahun weh! lama tu.. tapi tak pernah jumpa.. tu la first time jumpa.. makjed baru kenal.. tapi dengan depa dua ni ngamho! best! tq korang sudi jumpa aku..

jemaah1
ealyie n mummyjade

breakfast di JB memang tak sah kalau tak pekena kacang pool.. terangkat! lepas je breakfast mama n geng ke CS -- ok, kami takdak ide nak pi mana.. pi CS siap pi urut kaki sambil lepak2.. ya ampun.. goss dari pagi sampai ke malam.. penutup goss di rumah chema.. seronok sangat.. fanor, chema, aku sayang korang sangat2.. biar la jauh merentas benua, tapi aku sayang korang tau.. XOXO.. haha.. cam ape je kan?

3-sekawan-8
acu bear, fanor, chema, illya, mama and madeh
serius rasa pi ke JB adalah sesi melepas rindu teramat sangat2.. letih pun tak rasa weh sebab puas hati dapat jumpa dengan kawan2 mama ni.. chema, fanor, aku tunggu korang bulan 4 ni.. kita kasi gegar Kyoto! haha

balik KL zass mama balik rumah MIL.. sebab agenda minggu berikutnya lagi havoc..

ok, sambung entry lain.. ada lagi gambar2 perjumpaan dengan org2 kesayangan.. muaahhhsss

2 ulasan:

yanhamid berkata...

haha..tak bole nak cite betapa gumbiranya opahcu ni jumpa hangpa smua..piece tuuuu..
kakyong nye agenda cam nak rak..larat ke tu??

mast@work berkata...

wancu,

haha, agenda memang macam superman.. sana sini semua buat.. itu pun banyak tak settle juga.. T_T.. buat yang mana boleh je la