Sabtu, 25 September 2010

perfect sky

harini kami ambil kesempatan cuaca sejuk tapi cerah... suhu kat sini la ni dalam 24-26degrees.. sejuk, tapi selesa.. angin lembut2 aje.. uuuuuu

so, pagi2 kami pi piknik breakfast kat sungai rumah.. dekat je.. naik beskal 10minit..

mama just prepare sosej rebus n scramble egg.. makan dengan roti campur sos campur mayonnaise.. sambil hirup milo panas.. uuuuuu.. best2..

sambil2 tu main tangkap2 gambar.. tengahari kami pi kedai rabbit (ada kiddies store murah) beli baju lengan panjang untuk budak2 ni ke kindy.. dah masuk autumn baju budak2 ni tak cukup... elaun pulak hujung bulan 10.. so langkah berjimat cermat le.. beli baju2 paket 4 helai sepeket aje le.. insyaAllah sok2 mama belikan korang baju best2 ye.. huhuhu

pastu solat zuhur n beraya di rumah kawan kami.. kak nur n ashraf.. membawa sampai ke asar le lepak2.. hehehhe.. biasa la kami kat sini.. satu rumah tu sehari memang konpem aa... nak buek camno kan?

so, enjoy piccas.. esok kami ada open house.. yeay! makan preeeeeee.. hihihi


angin punya best, ce tengok rambut papa..

my kids..

papa n aidan..

pose jejaka idaman malaya.. hahaha.. ampun, rambut dia tu.. kerja mama dia la..

depan rumah kak nur n up.. peace!




6 ulasan:

Nurzairul Isma berkata...

waa best nye.. siap brekfes tepi sungai... gamba canteq...

ishahannah berkata...

cantek view..bestny picnic! x sbr nk tgu isha besar sikit, nk bw p picnic gak.

mast@work berkata...

isma, nanti korang mai ngadap le sungai ni.. hahahahha.. dekat je ngan rumah

leen, piknik memang best.. hehehehe

mama glam berkata...

pi lah betoikan rambut si aidan tu mast... sian dia dengan rambut camtuh... orang nak pose lebih ensem pun xleh la mama ni

Iena berkata...

waaaaaaaaaa... cam best jerk...
minum milo panas tepi sungai...
kat KL? non ado nyer... sungai tercemar!

mast@work berkata...

aweng, nak pi kedai mahai.. nanti le bila balik.. hahahahha.. dasar kudukut..

ina, kalau sungai kelang boleh buat gini mesti best!