Isnin, 7 September 2009

he's two today

alhamdulillah, hari ni genap aiman 2 tahun.. dah jadi abang besar nih! hehehe... mama harap aiman akan membesar menjadi anak yang soleh, dengar cakap, bijak dan hormat orang lain.. semoga aiman menjadi seorang hamba Allah yang disenangi semua dan dihormati kelak..

aiman masih seperti biasa.. happy tengok dvd thomas.. mama yang rasa bagai nak muntah dah dengar lagu thomas tu.. hahaha.. takpe la.. janji aiman behave.. sementara nak tunggu dia tidur.. semalam aiman demam.. nasib la baik Dr dah test, negative tanda influenza.. dan hari ni makin sihat.. agaknya demam semalam nak manja2 dengan papa sebelum papa bertolak la tu..

papa on the other hand, dah selamat tiba di beijing.. ni dalam perjalanan ke hanzhou.. moga papa selamat tiba destinasi.. may you have good time there sayang... hehehe.. jangan lupa hadiah untuk kami kat sini.. hahaha

to aiman, nanti raya kita buat celebration sikit ye.. makan kek masa raya.. ok tak? 

9 ulasan:

alfa juliet berkata...

seronoknya papa aiman gi beijing...bleh bershopping sakan gitu

ar.nie berkata...

Happy 2nd Birthday Aiman!

p/s : Mast, kiter pon dah buleh hafal theme song Thomas. Ekeke.

mast@work berkata...

aza, ntah apenye papa aiman shopping.. huhuhu.. kalau mama aiman lain lerr.. kuang3

ar.nie, tq.. hahahha.. ingat tak ramai kena hafal lagu tu.. kikiki

mamaDhea berkata...

happy 2nd birthday aiman!!

dah nak jadik abang dah ni.. ;)

Ryany berkata...

lorrrr... mr. haris buat pe lak kat sana... urusan koje ke?

Anyway... Hepi besday aiman!

mast@work berkata...

sya, tq

rini, harris ada conference kena attend.. anyway, tq

jua berkata...

happy birthday Aiman.
jaga adik, jangan buli adik.

firiz berkata...

hepi befday aiman... frm -danish-

mast@work berkata...

jua n isma danish, tqvm