Isnin, 14 September 2009

berbuka 23 Ramadhan - semalam deknon

semalam mimpi makan ala2 western kut.. hahaha.. jadinya, berbuka tak makan nasi.. kami makan ape?? uuuuu.. jangan jeles aaa..


spaghetti bolognese

sirap bandung

puding kastad jagung dengan cocktail mix

buffalo chicken wings - ni penangan banyak tgk blog jua.. leleh ayaq liuq buat sendiri laa jawabnya..

dan finally baki choc moist cake buat hari sabtu dimakan dengan vanilla icecream.. yummey!!!

harini tak tau la nak masak ape pula.. lagipun harini mama ambil cuti.. boring kerja dan banyak benda nak settle sebelum balik kampung (KL kira kampung ke? ahahaha)

list kerja rumah kena buat termasuklah:
  • basuh telekung raya - MIL bagi hadiah dari Bandung.. simpan beb..
  • basuh blouse, jeans, seluar papa dan sewaktu dengannya yang nak dibawa balik
  • lipat kain 3 bakul - dasar memang tak suka lipat kain
  • kemas rumah - sapu2 sampah, kemas toys dsb - ni kira rutin
  • kemas bilik stor dan sort out barang2 stok yang telah dibeli
so.. harini settle kerja sikit.. esok time lunch nak keluar settlekan hutang2 dengan bank pula..




3 ulasan:

zailamohamad berkata...

rajinnyer ngemas

mast@work berkata...

zaila, bukan rajin, tp selesaikan yang dah lama bertangguh.. hehehe

norfazleen berkata...

wah!!mcm bestje...rajinnye k.mas masak..anak pompuan tak?hehe