Jumaat, 4 Jun 2010

shikakuji temple

belakang lorong rumah kami ada satu temple.. kalau shortcut dari imadegawa subway, leh lalu temple ni nak ke rumah kami..

temple dia bersih, terjaga.. boleh lalu dengan basikal..

gambar-gambar ini diambil ahad lepas.. hari kami nak ke kosatsu mencari barang anak2..

enjoy piccas..


papa dengan aiman bonding..

ni salah satu bangunan dalam kawasan temple tu..



aiman kalau dapat peluang main pasir, eeeeee.. geram noksss



dan mama koala as usual carry aidan.. si kecik sedap je tidur..


masa ni baru pukul 10 pagi.. ahad lepas masih sejuk suhu sekitar 18degrees.. tu yang berjaket tu si aiman..


8 ulasan:

alfa juliet berkata...

suka baca cerita ttg ko...nampak semaunya selamat n happy..alhamdulillah

Fid berkata...

ahkak kat tak suka gi tample sbb tgk cerita antu hahahahhahahhahhaaa

Queen berkata...

waaaaaaa.........i love jepang..saya suka jepun...saya sokak japan....

tak taula..maybe sebab belajar dulu banyak terpengaruh dgn seni bina sana..=)

Nurzairul Isma berkata...

best nye.... Cuaca pon sojuk ehh... Cantik la...

mast@work berkata...

aza, tq dear..

kak fid, sila jangan mulakan.. kang saya yang tak pi..hhhahahaha.. dasar penakut!

queen, saya baru nak jatuh cinta.. hehehehe

isma, next year hangpa datang time sakura ek.. leh kita enjoy sama2..

Fid berkata...

hahhahahaha
hahahaa
ai tak jaminnnnn

si izan berkata...

mastur, syiok nyer baca stori ng nengok gambo2 ni smua..
tp rindu nak nyembanggggg...

DiEtLaSaNgAt berkata...

Bulan 4 di sana akan kena pakai baju sejuk kah? utk preparation. hehe