Isnin, 7 Jun 2010

aidan bear bucuk mama

bear mama sayang


minggu lepas aidan genap 6 bulan.. alhamdulillah.. syukur Allah berikan mama anak yang sihat.. Aidan masih breastfeed dan kami dah mula bagi dia makan nestum beras.. sekali sehari.. papa tolong suapkan kala mama ke lab..
pencapaian bear mama ni sekarang dah boleh menjulur merata rumah.. laju ok.. terutamanya tang berebut train abang dan bila nampak wire berselirat.. konfirm dia sampai..
Aidan masih attach dengan mama.. kalau dia tak nampak mama dia ok je.. bila dengar suara or nampak muka mama serius dia start buat muka cembeng sedih bukan main macam ditinggal seorang diri ok.. DRAMA!
kat sini depa suka tengok baby mata besar2.. ada aje orang akan datang kat Aidan dan geram2 tengok pipi dia pastu tunjuk mata besar Aidan tu.. pastu sebut secara berjemaah.. KAWAIIII (comel!)
sekian berita aidan.. hehe

7 ulasan:

alfa juliet berkata...

mmg kawaiiii..

mast best la muka anak hg dua2 pattern lain..nbanyak variasi

Oyis berkata...

wah glamer aidan dpn org2 jepun semua!

_mmm_ berkata...

haha!!! best2..sebab tu diorg sanggup pegi buat plastic surgery besarkan mata! kalau org msia tu x comel pun tp mata besar org jepun dgn korea akan tetap kate kite cantik! percayelah!

Yen berkata...

mcm anak aku je hehe

Nisa berkata...

aidan mmg kawaii pun..hihi. geram tgk mata bulat tu :p

irda berkata...

mancu..madeh nie kire kategori kawaiii gak lah ek..???ahahaha~~~~=p

_mmm_ berkata...

madeh x macam kawaiii..madeh macam org gawaiiiiii..kah3