Isnin, 21 Jun 2010

our weekend

kami tau hangpa kat mesia cuti sekolah last week.. jeles ok.. kami last weekend on saturday keluar pi jalan2 sikit, cari barang budak2.. sebab pampers aiman masih belum sampai dari mesia (pampers sini nipis dan mahal.. tak syok) maka kami korban sikit le beli yang mahal sementara tunggu dari mesia sampai..

so, kami keluar ke Kusatsu.. yang mengambil masa 45min naik train.. kalau naik keta mau sejam lebih.. hohoho.. jauh, tapi tu aje tempat yang kami tau ada kedai baby yang ok.. kat kyoto masih tak tau lagi.. nak beli kat isetan tu semua tak mampu la cheq..

keluar pukul 9.30am..


posing satu kali dulu.. hehe



3 hero mama..
pastu naik subway dari Imadegawa ke Kyoto Eki (Kyoto Station)
dari situ tukar ke JR line.. JR ni rapid service la dari daerah lain ke daerah lain..


depan pintu JR
Kat JR ni ada banyak jenis train.. pastikan naik kat platform yang betul.. to those yang kenal aiman, leh bayang la expression dia.. memang suka OK!!! layankan aje tengok macam2 jenis train..

nak ke Kusatsu naik kat platform no 2.. pastu dia akan cakap berdiri kat ruang circle atau segitiga.. nampak tak dalam gambar tu belah bawah..




papa sebelah air feveret dia.. ice cocoa.. no 6 dari kanan paling bawah sekali


dalam JR tu.. ala.. gegar pulak gambar ni..
pastu gambar mama bear le..


cak!


kami shopping kat sini.. beli rain boots n payung aiman (sini musim hujan..), pampers, biskut adik..
nama kedai tu akachan honpo.. best.. stroller pun kami beli sini.. kira not so expensive le..



damage!!!


balik le.. kami ke nishiiki market.. aaa.. tu entry lain.. layan gambar dulu
ni time table train.. on time ok! tak macam kom.uter.. huhuhu


kepenatan..

hasil tangkapan papa.. hehehehe.. aidan ngantuk sangat tu.. leh tertidur bila dukung gitu..

ok.. nnt sambung lain


7 ulasan:

Ealyie berkata...

ya ampunnnnnnn Incik Harrisssss!!!! Hang pikul anak mcm hang pikul guni beras tawwww.. Kasihan si boooolat tu...uhuk..uhuk..uhuk..

cheqna berkata...

salam kak

ya allah..boleh je anak akak tido dalam keadaan didukung macam gitu??hehehehe
nway salam kenal ye =)

KV berkata...

mesti aiman sronok naik kete api. Hehe

dee@dira berkata...

aiman..... best giler naik dpt train... hahahha duk teringat lak kelatah dia khusyuk tgk buku yg byk2 gmbr train tu.. heheheh

Yen berkata...

comel btol aidan hehe..mmg kepenatan betul

dzuchan berkata...

SALAM..EN HARIS...
laaa..da pergi jepun ke..all the best to both of u ek...saya kt cni still kejar cita2...dpt tau ni pun dr blog dr wan...

zailamohamad berkata...

huhuhuhuuuu..biaserlah kan hidup di perantauan ni banyak dugaannya tapi nanti mesti bila dah tua boleh cerita pengalaman kat anak cucu pula;)