Rabu, 27 Januari 2010

kenapa la nak kena buat macam tu?

tadi tengok berita tengahari kat tv.3 tu ada info pasal ada mala'un pi letak kepala babi hutan dalam masjid di selangor pagi tadi.. 2 masjid, 4 kepala babi siap ditabur duit Rm35..

alahai, cubalah jangan cari sebab untuk membakar sentimen macam ni.. kita ni dok elok2 aman, jangan la dimulakan sesuatu yang boleh merosakkan kesejahteraan..

yang bongoknya, kepala babi hutan tu diletakkan dalam plastik ok! pelik juga.. dah kalau niatnya nak ditayang, bubuh la betul2 atas jalan tu.. nape guna plastik??? adakah orang mel*** sendiri yang cuba buat benda2 camni.. wallahualam.. jauhkanlah.. seronok agaknya orang2 macam ni nak tengok perang2 ka malaysia kut.. 

dengar kata susah oo mau dapat kepala babi hutan.. ye aa.. yang selalu jual tu babi pink.. eeeee.. ngeri mak!

moga Allah lindungi orang Islam dan rakyat Malaysia.. amin

5 ulasan:

Fid berkata...

kenapa bubuh dalam plastik??sebab dia tak gamak juga nak pegang hahaha
ye lakan alang2 nak buh kat masjid tu buh la kat tempat yang paling orang akan marah
in fact dia pun takut..kalau bebetul buh gitu je paangg kena sedas panahan kilat tak ke kejung???
rumah ALlah tu..ingattttt

Tanpa Nama berkata...

bengong punya orang! takde keje la tuh suka nak provoke...ish ish ish!

KC

mast@work berkata...

kak fid.. betul2.. kalau letak kat tempat yang baikkkk punyaaaa sure kena panah petir!

kak KC, memang bengong, kan kan kan

Ayu Ikhwani berkata...

Mas.. babi utan byk je kat kampus heheh..

mast@work berkata...

kak ayu.. ahahaha.. betul2.. sapa nak tangkap free2 aje kan?