Selasa, 19 Januari 2010

cuba korang check

semalam mama keluar dengan papa.. aidan n aiman kami hantar ke nurseri.. aidan half day je sebab baru nak cuba tgk rasi tak dengan nurseri.. so far alhamdulillah ok..

masa dalam perjalanan balik, mama n papa borak2 le dalam kereta.. ntah macammana terkeluar cerita pasal lesen memandu.. papa kata mama punya expire bila? mama kata la "ntah tak ingat" dalam hati bajet baik punya ingat dalam bulan 2 atau 3 depan.. sekali.............










































lesen mama dah mati bulan 7 tahun lepassssssss... ahahahahahhahahha.. dah lebih 6 bulan la bawak keta lesen mati.. hahahahahhaha.. nasib tak kena tahan.... petang ni juga ke pos ofis la gayanya.. kena renew harini juga.. sebab seram..

aweng, ko ingat tak time kita pi kenduri ieca.. ahahahahaha.. time tu pun dah mati lesen aku lama dah.. baik punya aku drive keta ko dari kluang sampai serdang dan baru perasan.. pastu sempat je tukar driver sebab aweng dah takut.. har har har har...

korang punya mati dah ke? aaaaaa.. check cepat!!


6 ulasan:

firiz berkata...

hahaha.... lamenye lesen dah mati... kite nye baru je renew lesen last week.. tu pon dh terlupe... sib baiknye terlajak 3,4 hari je...

Nisa berkata...

haha..aku selalu ingat bila date sbb selalu nampak polis ondaway ke opis.

tapi penahla aku dgn abg pidot kena roadblock kat rompin masa nak balik dari jb ke ktn. dan2 nampak polis tu la dia baru nak check lesen. sekali dah mati seminggu. nak tukar driver mmg tak sempat. siap kena tahan lagi. nasib baik polis tu just tanya nak gi mana, tak mintak pun lesen. kalo tak..habislaa..kelakar plak kalo ingat.

mast@work berkata...

isma, kira okey la 3 4 hari.. hohoho..

nisa, aku kalau tak perasan memang sempoi lanyak je.. tp sebab dah perasan, haaa.. cuak le aku.. takut kena tahan...

MommyDania berkata...

bln 5. mmg ingat sbb bln 6 pulak renew road tax. huhuhu

firiz berkata...

mas... kalau takut terbabab tarikh lagi.. adalah dinasihatkan renew utk 5 tahun sekali... hahaha...

author faethal berkata...

lu tak agak lesen mati dah 7 tahun!!!
Kah..kah..kah..
Mas..mas..