Isnin, 11 Januari 2010

ayam berkokok kucing mengiau!

sebenarnya, entry ini adalah tidak mempunyai kaitan langsung dengan ayam dan kucing ok.. cuma mama tak tahu nak sumbat tajuk ape kat situ.. har har harem!

harini dapat good news and not-so-good news.. good news is, am going away early next month - 4 days to be exact untuk urusan kerja di Avi.llion PD.. tapi berat2 hati nak tinggalkan Aidan.. ingat nak ajak mil n sil teman mama kat sana kut.. kalau boleh taknak putus susu dengan Aidan.. tapi kena check esok dapat bilik sorang ke share.. kalau bilik sorang boleh berhuha la dengan Aidan.. Aiman akan stay di P.Buntar dengan papa.. sebabnya papa ada banyak kelas minggu tu dan Aiman dah okey kalau ditinggalkan dengan papa..

err.. ada tak sesapa pernah ke Avi.llion tu? ok ke? google tadi nampak macam best.. tapi tak tahu le okey ke tidak bawa Aidan ke sana.. yang pasti mesti pueh hati den sebab dapat mengelat dari naik ke pejabat minggu tu.. baru je naik ofis dah kuar.. har har har.. best2

on the other hand.. the not so good news tu.. emmm.. rasanya tak payah cerita kat sini la.. buat bengkak je hati mama.. grrrr..

kalau leh jadi cam budak berdua ni kan best.. takde masalah pun.. sempoi je life.. makan tido beyak.. sigh T_T




9 ulasan:

Ealyie berkata...

tercopong si aidan tdo nyahh... hahaha.. sepesen jgak le mcm faris tdo dlm pantang ritu.. kesudah suka tido tungging gitu.. hahaha..
aimannnn... da nampak besdar sgt sejak beradik nie..

alfa juliet berkata...

cvomel gila aidan..memang time menyusu, kita berat berada jauh dgn anak..stok ko banyak tak??

Zurani berkata...

salam ziarah..slamat berkenalan n bole tukar2 cite pasal EBF ye..we share d name of our son..he...

mast@work berkata...

ely, gaya biasa baby kut.. aku suke tgk dia lopong tu.. rasa nak cium je.. hehehe

aza, stok aku baru je cecah 50oz.. lembab gak aku ni.. hahahhaa

zurani, salam kenal juga.. welkam to mai blog.. hehehehe.. sama ek.. nanti kita singgah blog awak..

mast@work berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mast@work berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
firiz berkata...

acillion mmg best sgt2 mast.... makcik kite dh pernah ke sana n dier kate mmg sgt2 best... enjoy le awak....kite dh start keje arini...

_mmm_ berkata...

wancu cannot wait to gigit aidan!!! and guling2 with aiman!!!!e

salzahari berkata...

Avillion best..tgk bilik mana u dpt, yg tower building or water chalet. kalau tower building dpt bilik hadap laut best lah! kalau tak, biasa je mcm hotel lain...tmpt dia best,ada tmn haiwan di belakang2 restaurant dia!