Isnin, 25 Januari 2010

alaaaaa.. nak habis dah ke?

minggu ni last cuti-cuti bergaji mama untuk dua bulan.. yikes! tapi minggu depan start kerja terus ke PD deknon... ahahahha.. bos dah bagi greenlight.. kiranya naik kerja tapi cam bercuti laa.. ahahahaha.. so, planning this month:

this jumaat - balik KL.. papa nak balik kali ni naik bas.. dan balik ke P.B naik train.. nak melayan anak bujang dia tu la... mama tak kira, kalau itu budak meraung2, papa kena layan ok.. ahakssss

next week - selasa sampai jumaat at PD.. berbengkel.. uuuuuu.. best2.. senin teman wancu nana berhuha sebelum mula kerja baru.. tahniah wancu!

ahad 6 feb balik sini balik..

minggu CNY tu plan dengan isma nak ke......... oopppsss.. tak leh kabar lagi.. kang tak jadi camno?? uhuhuhu..

kojap je aa bulan 2 ni gayanya..

kejap je dah naik kerja.. alaaa... tak puas gomol aidan lagi ni!!!

okey.. selamat berminggu baru korang.. 

5 ulasan:

alfa juliet berkata...

sayangkan nak tinggalkan anak??

Nana berkata...

Salam,

:D Can I put your blog in my link list?

mast@work berkata...

aza, ye.. sedih wooo

kak nana, sure can.. ehehehhe.. kite yang bubuh dulu without your consent.. :P

norfazleen berkata...

hehe..leen pn rasa mcm kejap je kak mas cuti pantang..chewah! mcm leen pl yg bpantang..insyaAllah leen akan menyusul bln mac ni..takutla plak..hehe

mast@work berkata...

leen.. toksah takut2 ok.. bila dah nak beranak tu tak sempatnye rasa takut.. hihihi