Sabtu, 29 Ogos 2009

Rumah kami

update sikit - masa lepas update entry ni (entry ni diupload guna henpon) kami dapat jumpa dgn kontraktor.. alkisah, kontraktor akan handover rumah dalam minggu ini dan sebenarnya air dah masuk.. cuma depa tak boleh bubuh meter sebab dah ada yang dicuri.. lepas elektrik masuk settle aa semua.. dan katanya majlis pun dah tgk juga.. kira tinggal OC process la.. 


aiyayayyaa.. tak sabau den haaaaaa


Alhamdulillah, progress rumah sgt2 baik.. Insyaallah rasanya lepas raya ni boleh la masuk.. Tinggal masuk elektrik dan air je.. Syukur sgt2.. Agak2 boleh la beranak kat rumah baru.. Weeeeeee

9 ulasan:

Mama Adib berkata...

wah seronotnya

knv berkata...

cantik yang. besau gak eh. 24 ke?

alfa juliet berkata...

cantiknya rumah

Ayu Ikhwani berkata...

Kat taman mane ni Mas?

amisah berkata...

uish! cantik ar...

MN berkata...

alhamdulillah. boleh la berpantang kat situ ek?

mast@work berkata...

mamaadib, seronok tu iye juga.. tp dok seriau part nak masuk rumah ni nak cekau duit lagi.. huhuhuhu

kak non, a ah.. 24x70 kira ok la juga size tu.. rezeki anak2... hehehe

aza, tq.. nanti jemput la datang rumah ek.. hehehehe

kak ayu, kat dgn rumah Dr mail.. tmn pauh jaya

aweng, tenkiu bebeh..

MN, insyaAllah, kalau takde aral boleh le berpantang kat situ..

_mmm_ berkata...

ala...have to say goodbye to parit buntar..taderla bfast makan nasik lemak kuning..roti canai kat mamak..air milo ais sedap..aihhh..sedih plak rase

mast@work berkata...

eleh, bukannya jauh pun parit buntar tu.. kuang kuang kuang