Selasa, 25 Ogos 2009

munchkins update

petang tadi pi appointment jumpa Prof Hatta HUKM.. book Dr siap2 untuk bersalin kali ni.. memandangkan Prof Hatta yang sambut Aiman dulu, mama n papa decided that this time around kami tak tukar Dr juga la.. lagipula tak ada idea sangat nak bersalin kat mana KL ni.. HUKM is affordable and very selesa.. dengan price dia, rasanya itu aje la yang termampu.. nak pi kat Pri.nce Court kang papa berak ijau bayar.. muhahahahaha

Alhamdulillah, baby sihat.. berat sekarang 689gm untuk 25w 5d.. Prof expect baby akan besar kali ni.. dan dah scan tadi.. alhamdulillah, semuanya ok.. cuma adik aiman tak mau tunjuk muka.. malu2 pulak ni.. hahahaha.. takpe la.. janji semua sihat mama bersyukur sangat dah.. lagipun tak lama dah lagi nak jumpa adik.. tak sabar dah ni.. hehehhe

Aiman as usual, mama sampai rumah tok ayah tadi tengah berlari-larian pusing satu rumah.. happy betul bila ada org melayan dia.. geram juga tengok keletah dia.. seminggu dua lagi aiman cukup 2 tahun.. kejap je dah besar anak mama.. dan nak dapat adik dah.. harap jangan diterkamnya adik tu udah.. kut dia geram.. semalam masa tengok baby Aweng pun dia dok tunjuk2 sambil sebut "baby, baby" hehheheh.. dia kenal dah baby.. tapi tak boleh bayang la esok time dia dapat baby jadi camne..

okla.. nak tidur, esok bangun sahur.. sweet dreams everyone..

3 ulasan:

MommyDania berkata...

salam. eh, i dlu pun besalin di hukm. tp dgn prof zaleha. ;)

mast@work berkata...

mommydania, Prof Zaleha sudah tidak ada di UKMSC tu.. maybe dah tukar ke tempat lain kut..

MommyDania berkata...

mast, i've checked before. mmg xde. dia on sabatical leave. hangin btl!