Rabu, 26 Ogos 2009

setelah seminggu ber'coti'

alhamdulillah, semalam kami selamat tiba di P.Buntar lebih kurang 12.30am.. mama halfway through aje teman papa.. lepas tu zzZZZzz sorry ye papa.. kesian drive sorang² hari ni baru masuk office setelah seminggu ber'hu-ha' di KL.. itupun ada beberapa agenda yang tidak berjaya disempurnakan seperti menabur uang di munaw.. sorry wan n kak su.. nanti kirim adik saya aje la ye.. hehehe

semalam juga baru mama sedar sudah kena tepet dengan dealer celcom PB.. eeee.. geram betul!! rupa² semua bil berokband yang mama bayar disitu untuk tutup line tidak masuk dalam sistem!! 3 ratus lebih lak tu jumlah nye.. panas ati mama.. siap le nanti aku pi kedai hang, selamat hang kena sebakul dengan aku (hnss hnss - marah tapi kena sabar)

hari ni papa banyak kerja.. kesian pula dekat dia.. pagi kelas 2 jam (haru oo kelas lama² bulan posa ni) dan tengahari kena bawa student melawat treatment plant kat penang.. maunya balik dekat waktu² berbuka nanti..

apa² pun, mama sekarang mata dah berat² aje ni.. tidur pun macam ayam aje.. tidur celik tidur celik.. aiyak!

sambung kemudian lorrr

10 ulasan:

_mmm_ berkata...

nice home!

mast@work berkata...

nice ke sweet? cam mama?? hehehe

mast@work berkata...

nice ke sweet? cam mama?? hehehe

zailamohamad berkata...

Nak tanya..hihihihi..almaklumler baru nak kenal2 kan..Mast ni stay kat KL ka kat P.Buntar???

mast@work berkata...

zaila, saya lahir KL, sekolah KL, sebelum ni kerja KL.. sekarang kerja kat Nibong Tebal, sebelah aje dengan Parit Buntar.. tu pasal duduk sini.. KL kira kampung la.. hehehe.. hubby pun asal kami.. kami jadi perantau kat utara ni..

Ryany berkata...

Salam.. Yuuuuhuuu
Kak Yong.. dapat gak cari blog kak yong... dulu dah lupa addressnya...

wah... dah memboyot2 ni... jeles!jeles!

this is mine
http://123ariani.blogspot.com

mast@work berkata...

laa... rini ke? sabau je aaa

MuMMy 2 Haqq berkata...

err..bole tolong sy tak? masalah saya ada kat n3 saya tajuk TOLONG..sob..sob...sedih...

wancuyan berkata...

huiyooo, bagusla tutorial ni, wancu ni terkial2 camne nak buat blog baru guna menatang2 yg cam ada tab2 gitu, promo minyak wangi nihhh!

mast@work berkata...

arni, aku tak baca lagi blog hang harini.. nanti aku singgah..

wancu, sharing is caring.. hahaha