Jumaat, 19 September 2008

voucher punya pasal la ni


papa dah x boleh tahan dah nak makan.. hehehe

aiman makan sayur la, kurma la.. hehehe

memang dah xde keroje

apela nak jadi ngan mama papa aiman ni

haritu mama ada dapat voucher jusco.. RM60 hengget gitu.. jadinya semalam rakan jahat mama, dira (hahaha.. sayang hang) ajak berbuka puasa.. memandangkan papa bagi green light, so kami pun pergi la ke jusco baru.. jusco seberang perai city.. overall okey la jusco ni.. cuma floor plan dia agak mengarut.. jusco dia terpecah dua.. huhuuhu.. satu hujung sini dan satu hujung sana.. dalam satu floor.. tah ape tah designer dia fikir.. tempat dia luas dan selesa.. kedai biasa2 aje.. kira ada la juga attraction baru untuk penang yang agak buhsan ini kan.. tapi dia punya baby room kiut sangat (silap x ambil gambar)..

kami berbuka puasa di black canyon coffee.. dira suggest.. mama mula2 ingat ala2 starbucks gitu.. rupanya memang kedai makan.. foodwise sedap.. eventhough yang masak semua bangla.. hahahha.. betul, dari cook sampai ke manager dia semua bangla.. food hidang lak thai food.. lagi le pelik.. tapi sedap la depa masak.. serius! kami ambil set dia.. ada 4 nasi, ada stir fried chicken with shitake mushroom, stir-fried vege, tomyam (sedap betul), sweet and sour fish, kerabu soohoon (recommended) and spring roll for starter.. sedap lauk2 dia.. papa n dira order coffee.. mama order phuket paradise (pineapple gitu).. kira worth la..

pastu kami masuk jusco.. sebab memang plan nak cari baju aiman.. dapat la 3 pasang baju dan 1 shirt utk rm51.. jadi tinggal la mama dengan voucher lagi 10hengget.. sebelum beli baju, papa nampak mainan dekat playland dia.. naik sheikh apa papa semalam, mama pun x tau.. ajak mama main gendang.. hahhahahaha.. jadi enjoy la piccas tu.. auntie dira ambil.. tq3

p/s: gambar xleh susun pulak dah!! kadang2 geram jadinya dengan blogspot ni

3 ulasan:

amisah berkata...

pelik aiman tgk mama and papa dia buat apa...
musti dalam ati dia cakap camni "bukan ke aku yang patut dok kat situ? asal mama n papa aku plak yang dok situ neh? pelik!"
hahahahha... sebab tuh dia buat muka pelik sampai cenggitu tuh.... keh keh keh

niza berkata...

wah.. dh ade Jusco.. bestnyaa.. wajib pergi balik niii..

lawak la.. bangla masak makanan thai. hehehe..

.:: stripes & polkadots ::. berkata...

selekeh punye mama ngan papa.