Khamis, 2 Disember 2010

kerana kakiku begitu berharga

tajuk tak boleh blah.. ni semua penangan glee la.. buat mama teringin balik.. dulu2 penah dah teringin nak ada.. tp semenjak menjadi boyak dan alignment lari hampeh la.. ku letak ketepi aje angan2 mat jenin ku itu.. huhuhuhu..

masa baru2 kerja teringin bebenor nak ini

nice kan?

tapi takdak duit pastu lepas kawen beranak dah terboyak merata alignment habis lari.. ahahaha.. kensel!!

sekarang ni tengah 'in' yang ini


GAP punya.. ku ada satu sama kaler.. tp nape rega US punya mahai ek.. ku beli haritu tak sampai RM100.. heran.. maybe rega internet lain kut

Skinny jeans.. mama udah ada 2.. yang pasti mama memang sukeeeeee.. tapi harus ingat ye.. baju mesti lepas montot.. kalau idak tidak melepasi tapisan incik papa.. hehehe..

kalau korang berani untuk try, why not.. mama suka dgn skinny type jeans ni sebab dia 'hold' kaki mama.. senang untuk pakai boots n leg warmer.. selamba tak dibuek org.. ku pakai jeans ini + leg warmer + sneakers.. hahahahaha.. nnt ku amik gambau.. kasi korang gelak jemaah..

yang tak best time2 sejuk ni mama tak pandai pakai kasut jenis bukak2 ni.. huhuhu.. kasut2 ku habis ku simpan dalam almari.. la ni dok lenjan sneakers lama n boots nan satu itu aje le.. *wink2 kat papa.. kenen untuk 1 lagi kasut boleh? hehehehehhehe

sumber gambau adalah internet.. time kasih pakcik google

5 ulasan:

mama glam berkata...

palinh x tahan leather pants tu! ko dah dok jepun tu, sesuai la tu mas.. apa lagi? rembat la 1!

Anis berkata...

tgk leather pants tu teringat Ross dlm Friends..korg tgk tak episod yg dia pki leather pants..kelakar gilerrr
klu skinny jeans Anis beli kt Topshop price dlm RM150 kot..

Zety Zin berkata...

mak tak sesuwei pakai segala mende alah skinny nih. kehkehkeh. dah namanya 'skinny' kan. sungguh opposite dengan diriku :P

ucufan berkata...

hahah anis.. memang lawak ross dalam friends tu... hahahah

arghh mast... weekend ni beli skinny jeans la.. GAP ye? aku mau tiru... hehehe

mast@work berkata...

aweng, aku meriki juga.. kalau ada terbekenan (mati aku harris dengar ni) mau aku rembat satu.. ahahhaa

anis, fano.. hahhahahaha.. ross ngok ngek.. ahahha fanor, aku sudah ada 2.. kasi catu dulu.. almari dah le kecik.. tak muat semua nak sumbat.. la ni nak kasi pose banyak2 ngan boots.. ahahahha fano jaki

zety, xpe2.. lepas kecik leh le cuba.. heheheh