Selasa, 7 Disember 2010

Vacay to-do list

My vacay list..

List ini akan di update smpi minggu nak balik nanti.. Hihi

1. Nak p thai odyssey dgn papa
2. Potong rambut n straigthen kalo sempat.. Termasuk aiman n papa
3. Pack kasut2 kt rumah sendiri utk dibawa ke jepun..
4. Nak bukak retainer gigi
5. Jumpa gynae kalo sempat
6. Nak beli tudung baru
7. Nak dating dgn papa - janji nk belanja candlelight dinner cover blk for his birthday and our anniversary

Ni balik 2 minggu je cik mast oooiiii.. Hihihi

Ok, ni tak masuk list who-to-meet and to-eat things.. Ahaha.. Tambah pelan2


- Posted using BlogPress from iPhone mama

6 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

bila nk blk msia kak?yatie cdg nak gi jln2 kyoto dlm 2 minggu lg. ke akak dh blk msia masa tu?

Oyis berkata...

nanti balik mesti ramaiiiiii sgt yg nak jumpa. kami itu hr pon ada yg terpaksa jumpa kjp2 je, org even suh dtg umah je sbb mmg x sempat nak jumpa mkn2 kat luar. esp anak2 la risau tu, sbb pertukaran cuaca kan. aisyah itu hr muntah2 n demam dkt seminggu. balik 3 mggu aje, seminggu aisyah x sihat, seminggu adik kawen, sudahnya tggal seminggu je utk diri sendiri. shopping ke mana, potong rambut ke mana heheh... tp tu kita la, kalo plan betul2 insya Allah ok punya, tp mmg x sempat nak hadap buku langsung le ngeeee...

mast@work berkata...

yatie, ayak... kak mas blk krismas ni.. kejap je.. 2 minggu.. lerr.. takde rezeki la kita jumpa ek?

oyis, harap2 tak sakit la budak2 ni.. seram je.. banyak agenda nak settle.. huuhuhu

yatie chomeyl berkata...

yatie plan nak gi belah2 tokyo an dkyot from 19-23hb dec ni. flight akak blk msia brp hb?

Ayu Ikhwani berkata...

Tambah lagi.. nak bwk balik souvenier utk kak Ayu disamping masak makanan Jepun mane yg bes² utk dia <--tetibe hahahah

mast@work berkata...

kak ayu, kita tak terer lagi la masak jepun.. kasi satu thn lagi? ahahahhaa