Rabu, 15 Disember 2010

4 years and counting


harini genap 4 tahun usia perkahwinan kami.. tak sangka.. kejap je masa berlalu.. dari berkawan, kahwin dan sekarang anak dah 2.. hehehee.. 

papa, terima kasih.. sebab sudi jadi suami mama.. terima kasih juga sebab sayang mama walaupun mama ni jauh dari sempurna..

harini hari yang hebat.. moga2 hari yang mendatang akan jadi lebih marveles untuk kami sekeluarga..

refresh kejap..

gambar lepas nikah..


ok.. lagi..
doa selepas solat sunat nikah

dari 3 jadi 4, dari 4 jadi 5 dari 5 jadi 6 sekarang udah 7 org azmi clan!! - balik ni wajib try baju nikah balik.. hehehehe
masa berinai sebelah malam..
kat dewan esoknya

fano, ada jugak gamba ko jadi pengapit aku.. acu bear, kamu senyum ape tu? huhuhuhu
bestnya saat2 tu..

tapi still.. papa knew me too well.. semalam mama balik penat dari hospital, lunch dgn aidan n papa kat rumah (aiman p nursery) pastu masa nak simpan cool fever dalam fridge sekali mama nampak ade..



KEKKKKKKK!!! aaauuuuwwww... papa.. you really surprised me!!! i wouldn't ask for anything from you.. until next year which is another 15days to go.. aahhahahahahahahhha.. ampun!

tiup lilin.. as usual aiman bajet birthday dia aje le..

fffuuuuuhhhhhhhh..

yeay for mama!!!

tq papa.. i lap u very stroooonnnggggggg.. you are my everything.. i love you so much!



12 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

hepi enibeseri kak...balik msia leh celebrate best2 lg smbl makan best2 ehehe

'cik puan' inah jeliterrr... berkata...

happy anniversary mast...
semoga cinta anda berdua sentiasa berbunga2 dan mekar hingga ke syurga...(power x ayat aku???)
ngehngehngeh...

alfa juliet berkata...

tahniah mast dah 4years...aku suka gambar papa tgh solat..dari sudut

mama glam berkata...

congrates mas! Semoga sentiasa bahagia ke akhir hayat.. Aminnn...

cik dina berkata...

congrats mast...moga bahagia hingga ke syurga..ameen..comeyy si aidan kecik tuuuu eeee gerammm

...me... berkata...

happy anniversary mas n harris..:)

mast@work berkata...

tq everyone for your kind wishes..

Yen berkata...

happy anniversary mast & harris, moga jodoh kalian berkekalan hingga ke akhir hayat ...dan semoga kalian sekeluarga sihat hendaknya Amin..

Xiet_Enigma berkata...

takmo kutuk, nak komen aje...
1. Lain nye muka k.mas mase muda... Hehehe....oppssss... mude lagi you!

2. Muka abg Hariz pn mase kawen mcm innocent gilak. HAHAHAHAH

Happy anniversary!

aini aziz berkata...

aku copy N paste jek..td comment kat entry salah..

same bulan ngn aku jgk..congrats utk 4th anniversary..moga Allah memudahkan perjalanan family yek..*big hug*

aNiS tHe BumbleBee berkata...

teng terenggg!!!

happy anniversary...hihihi!!wahh..xsangka dekat2 je ye kita punya tarikh..smoga bahagia ke akhir hayat mast.. :D

アヌム ちゃん berkata...

wahh sweet je gambar nikah tu..cantik2..heeee