Isnin, 20 Disember 2010

Le Pliage Longchamp

Semalam mama berkesempatan la shopping sikit.. hati tergerak pulak nak beli few longchamps.. since rega kat sini lebih murah dari boutique shop di mesia.. tapi mama tak beli banyak.. ada limited number of bags aje.. (fano, beg ko aku dah beli tau)

kalau korang berkenan, tinggalkan emel kat mama masturaazmi@gmail.com

price semua tak masuk postage.. kalau nak ambil boleh arrange dengan mama.. postage insyaAllah akan diuruskan.. minggu depan kami dah ada di mesia.. insyaAllah..


gambar google


red, navy, purple (lavender)
Handle bag  - Small short handle
Dimensions: 21x21x14 cm
Brand New
RM350 


pun google

orange, blue,  red
Tote Bag - Medium Long Handle
Dimensions : 25x25x14 cm
Brand New
RM395

sayang nak buka packaging cantik2 tu semata-mata nak ambil gambar.. thihihihi.. gambar packaging ada dalam entry semalam.. siap ada warranty card, paper bag insyaAllah akan dibawa balik juga..

first come first serve basis.. sila emel ok..

next barang to share with you guys..

Japanese cotton.. yatta!!!


8 ulasan:

alfa juliet berkata...

cantiknya..tgk pk nak beli ke idak ni...ah gatai tangan

'cik puan' inah jeliterrr... berkata...

cantiknya mast,
ikut nafsu aku yg membuak2 ni,
nak aja aku beli satu,
huhuhuhu...tp sbb lg 3 bln aku nak deliver, pastu bln depan nak pindah,
huhuhu...ku tahan2 nafsu ku itu...

mast@work berkata...

aza, fikir weh, jangan tak fikir.. huhuhu

inah, ko preggie ke? aiyoh.. aku tak tau.. tahniah weh..

lia berkata...

brg kat sana, beli la sikat sebatang pon, balut bukan main chantek kan...

dee@dira berkata...

bila ina h kawen weh?? aku x tau pun...aku ke yg bersalah??

mas aku nak kain yg kaler merah2 n pink2 ada x..x nmpk sgt la dr jauh

shuzana berkata...

mast..sampai jugak impian mu ye..hihi

Oyis berkata...

cantiknya corak cotton tu, bunga halus2, kiut sgt... jual kain psg ke meter ni?

ucufan berkata...

tq tq.. tak sabar....