Isnin, 8 Februari 2010

planning and strategy??? not!

di kala ini, mama masih dok terfikir2 macam mana nak re strategy balik hidup mama.. dah 2 bulan cuti tak ingat dunia dan serabut2 kusut masih ada sana sini, nampaknya mama kena spend few days untuk replanning dan re strategy career mama.. tapi sebelum buat benda2 tu semua, settlekan dulu nafsu nafsi nak bercuti panjang hujung minggu ini.. ahahahahaha..

checklist bercuti
  • passport kami - ada
  • passport anak2 - esok nak buat
  • tukar duit - belum
  • hotel2 - 50% belum settle
  • kenderaan tunggangan - sudah
  • kemas beg - langsung belum!
  • peta - dah ada bantuan
petang ni nak ambil gambar anak2.. borang siap isi.. uish.. banyak benda lagi ni..

ke mana kami?? ish.. takmau habaq lagi.. dah balik nanti kami habaq.. baru syok!

2 ulasan:

firiz berkata...

yaa.... jgn bgtau lagi... kasi suspen...

mast@work berkata...

isma, ahahahaha.. butul2..