Isnin, 25 Ogos 2008

penangan cuti daaaa

alhamdulillah.. harini mama dah masuk kerja balik.. 4 hari kat KL rasa cam nak pengsan!!!! tapi banyak juga perkara yang sempat diselesaikan.. 4 hari balik, 1 hari je dapat rehat.. tunggang terbalik rasa.. nasib baik ramai bantu jaga aiman.. nenek aiman 2 hari lagi jaga aiman.. so.. ni checklist kerja2 yang berjaya disettlekan

1. dah settle bayar ptptn utk degree.. tinggal master punya je.. cam gali lubang tutup lubang gitu.. ye la.. ade ke patut, mama bayar selama ni utk satu acc je.. acc utk master bunga jalan je tiap2 bulan.. wooOOooo.. x larat gitu.. kalau kira2 kena potong gaji.. mau 30 tahun lagi belum selesai.. ye la.. utk degree 15 tahun.. utk master pun 15 tahun.. depa duk charge bunga je.. sabau je aa.. so, sekarang ni kira bayar concurrent.. utk master n degree jalan sekali.. ha.. lega..

2. mama dah bagitau dentist mama minta tolong cepatkan proses braces mama ni.. tahun depan mama dah nak pi samb belajar.. kang payah le pulak nnt.. jadinya, sekarang ni tengah merana la makan.. huhu.. takpe.. biar turun cepat sket badan ni.. nguhahahaha.. tak hengat badan dah macam apam!! kui kui kui

3. mama dah book tempat untuk birthday party aiman.. invitation akan diedar kendian ye.. tarikh keramat itu 18oct nanti.. 1 bulan lepas aiman setahun.. kui kui kui.. temanya 'thomas n friends' colour theme white n blue..

4. mama dah settle tempah baju kawen untuk kenduri abah mama.. dah settle book caterer dan settle beli2 baju utk sedara mara n pemegang dulang hantaran..

5. kami dah settle kad kawen.. tinggal nak tempah je.. dah setuju dengan theme colour..

tapi lepas ni lagi banyak kerja menanti..
harini pulak ada vetting exam Q.. meeting petang ni.. nasib la esok cuti.. sempat nak buat notes utk kelas rabu malam nanti.. kelas gantian gitu.. skang ni mama dah abis turn mengajar kelas.. so.. yak yak yeay!!!
hmm.. nanti mama update lagi.. toodless...

3 ulasan:

Anis berkata...

hi.pls feel free 2visit us 4AUTH COACH items from USA at amazing price.tq:)

amisah berkata...

wuit!
mamang bz la ko mas sampai kenduri ayah ko & b'day aiman tu selesai...

xpe, mas mesti ble buat!
cahyok mas!
aku sokong dpd belakang :-)

mast@work berkata...

tenkiu aweng.. tochei2