Selasa, 26 Ogos 2008

apa la agaknya keputusan malam ni ye

hmmm.. harini cuti.. tapi x produktif langsung.. lecture notes utk esok malam x siap lagi.. bosan.. aiman mama hantar ke nurseri pagi tadi.. papa dok ngadap laptop siapkan lecture note dia pagi esok.. mama tangan dari tadi dok mengkorek2 gambar cuti.. upload kat fotopages mama.. lepas ni la kut baru nak tgk notes tu.. huhu.. soalan ujian utk student pun masih belum buat lagi.. haiya.. memang tak produktif!!

mama tengah terfikir2 la.. apa agaknya keputusan pilihanraya malam ni ye.. ye la, keputusan malam ni akan menentukan hala tuju hidup kita akan datang.. hidup anak2 kita.. uuuu.. seram je kan? harap2 rakyat permatang pauh membuat keputusan dengan sewajarnya.. pilihlah wakil yang dirasakan layak untuk berkhidmat bagi kawasan anda.. ye la, kawasan mama undi tu wakilnya dah jadi menteri besar negeri lain.. ade 2 kawasan lagi dia tu.. x nampak la lagi apa2 kat BTR tu pung?? hmmm.. nak cakap senang, tapi bila kena buat kerja macam2 la tempelak depa ni.. kena ingat.. tanggungjawab depa adalah amanah yang Allah beri.. pandai2 le menjawab nanti ye.. hehehe.. mama x mau komen banyak.. kita tunggu aje pukul 8 malam kang..

ooOOoo terlupa upate sket.. last thursday kami ke kenduri kawan baik papa.. nama dia Ali Noor Azman... kawen dengan Nor Athira.. manis pengantin malam tu.. terima kasih sebab sudi jemput kami..

2 ulasan:

Fara berkata...

hai mamaaiman. salam kenalan. Teruja dgn tajuk ni...hehehe i pn xsabar nk tahu keputusan P44 ni. Jom la singgah blog saya.

mast@work berkata...

salam perkenalan juga fara :)