Ahad, 10 Ogos 2008

Maha Suci Allah.. Subhanallah

Ya Allah, tak tahu nak cakap macammana lagi.. Kuasa Allah sahaja yang mampu beri kelebihan ini.. Setelah 14tahun bergelumang dengan cermin mata, Jumaat kelmarin (08082008) mama akhirnya berjaya letak cermin mata ketepi dan lihat dunia guna deria yang Allah beri.. Subhanallah..

Lepas 15minit prosedur terus terang je dunia.. hehe.. mama layan Lasik kat Optimax penang jumaat aritu.. mula2 rasa berdebar je.. tapi x sangka langsung prosedur dia memang simple je.. yang seronoknya sekarang ni dah boleh mandikan aiman, siapkan dia dan bangun pagi tanpa menggagau cari cermin mata.. huhu..

Niat sebenarnya mama buat lasik ni sebab mama nak study dengan aman.. lately kerap sangat sakit kepala bila lama sangat ngadap buku or pc.. lagipun nak rasa selesa.. sungguh, sekarang ni rasa selesa betul.. Syukur.. alhamdulillah.. haaa.. skang ni mama dah ade 3 voucher RM50 untuk guna di Optimax.. sesapa nak boleh la bgtau ye.. huhu. dahle cerita pasal tu.. cerita lain plak

Esok mama nak pergi sini.. holiday.. khamis pagi baru balik kerja.. huhu.. family kami dari penang, babah mama n mak mentua + family dari KL.. uuu.. ramai ni.. hehehe.. okeyla.. nanti mama update bila dah balik.. tata..
XOXO mama

6 ulasan:

iza berkata...

mast , bab takleh makan pharmaton tu rasanya effect dr power mata mast kot ek..

CT berkata...

alhamdulillah...tahniah..tahniah...lepas ni kene makan carrot banyak2..:)
hubby dulu almost kene pakai spec jugak..then die balun carrot banyak2..alhamdulillah xyah kene pakai spec..:)

kc berkata...

huhu...beraninya hang! akak ni penakut sket bab2 nak operate especially tang mata...ngeri beb! tapi tak taulah one day...sbb spek akak ni makin lama makin berat...sigh!

amisah berkata...

wah!
congrates!

g panjat gunung kinabalu sekali ker? lagi advance daripada budak sabah ni! aiman ikut skali ker?

wah! best! best!

A Journey To Remember berkata...

congrates mast.. mesti best kan dh x pyh bergantung dgn spec. last year nenek hubby pun operate buang katarak. happy giler dia sbb dpt baca quran jelas n terang. hubby tanye mahal x buat lasik kat mesia?

mast@work berkata...

salam semua..

kak iza: maybe la kut.. jangan kata pharmaton, natberry vit utk mata pun saya xleh pakai.. huhu

kak ct: kena usaha gigih sampai jadi rabbit la saya.. hahahaha

kak kc: serius x sakit.. dijamin!! u should give a try..

aweng: aku dah sampai dah gunung kinabalu.. aiman pun dah naik bah!!

niza: itulah, dapat kembali nikmat yang Allah pernah tarik buat saya jadi lagi bersyukur.. kat sini not so expensive la.. depends on the procedure yg kita nak buat.. ade murah n ada mahal..