Isnin, 16 Jun 2008

tengah rajin membega-bega

tah ape2 tah.. tengah layan internet kejap, nampak ade layout lawa.. tangan terus merayap edit rumah ni..

so, welcome2 to my new house.. cantik tak?? ngeeee

3 ulasan:

Liyana berkata...

wahh cantik, wordpress limited skit, nak bukak yg baru dan export tak reti, senang citer, saya yg tak internet savvy lagi, huhu

kc berkata...

santekkkknyer rumah awak ni..siap ada bunga2 lagik. chek ni tak gheti2 langsung bab nak tukar template selain yg dekat blogger.com nih....mesti hilang sumerink!

mast@work berkata...

mekasih2.. mas pun belajar pelan2.. sendiri2. kak kc, memang hilang semua link.. kena buat balik.. tu yang payah tu..

liyana, wordpress pun boleh.. click kat bawah sekali page saya ni, ada made by whom, pastu tengok yg lawa2 dan boleh copy html dia..