Isnin, 9 Jun 2008

aiman's adventure

the family + danish's family (aiman's friend in penang)

last weekend kami balik alor setar tengok tok cik baru keluar hospital.. semalam mama bawa aiman jalan2 di Queensbay.. petang tu aiman ada playdate dengan danish.. tapi danish tidur la pula.. hehe.. jadi aiman sorang2 enjoy dalam pool dekat youth park (nearby botanical garden) penang.. seronok sungguh aiman.. merata dia pergi.. penat balik tu, aiman tidur dari 8 malam sampai subuh.. hahaha.. betul la teori kak aishah.. kasi dia betul2 penat, mengantuk tidur la aiman.. sayang anak mama ni.. more piccas here (http://masturaazmi.fotopages.com)

aiman baru cecah pool



weeeeeeeeeeeeee

2 ulasan:

aishah zaharin berkata...

bestnye tgk aiman mandi.. sian afiq ngan adib.. mommy dia tak larat sgt dah nak bg masuk pool.. nanti2 la kot bg mandi lagi..

mast@work berkata...

xpe, xpe, nanti bila aiman balik kl boleh la kita buat play date.. bawak aiman gi pool.. ngan adib n afiq..