Selasa, 6 Disember 2011

Tokyo D3 V3.0 -- Tokyo Tower

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

Day 3 kami keluar dari hotel berlengah2.. solat zuhur siap2, pelan2 keluar dari hotel zass ke Tokyo Tower.. sampai tower pun petang dah benarnya.. jenuh panjat bukit gigih nak naik tokyo tower ni.. haha.. itu pun naik sampai pelantar 150m aje.. nak naik tinggi lagi mak tak mampu mahai! haha.. tapi puas hati juga.. dapat la merasa.. tahun depan kita naik Tokyo Tree ek papa? (tower paling tinggi dalam donia nanti)

enjoy gambar

DSC_0227
peace yo! haha ini le pentingnya tripod n remote :P

DSC_0229
setiap corner ada screen bagitau building yang ada di tokyo (yang famous aje le)

DSC_0238
T_T

DSC_0239
budak dua orang ni main lari2 atas kaca tu.. huhuhu

DSC_0245
see! mak dia nak terkencing dah rasa.. haha

keluar dari tower tu terus kami naik shinkansen balik kyoto.. alhamdulillah.. seronok la bercuti kali ni.. lega sendi2 kejap..

eh, tapi tu tokyo je.. ada lagi gambar lain.. kita buat edisi khas untuk tok ayah dan tok.. jalan sakan depa tu :)

8 ulasan:

アヌムちゃん berkata...

teringin nak naik tokyo tower.belum merasa lagi.berapa tiket dia utk yg smp pelantar n yg tggi lg tu kak mas.huhu

mast@work berkata...

anum,

yg 150m tu dah 800yen.. yg lg tinggi 1+++yen.. haha.. dah le 4 adult.. telan ayaq liuq

lia berkata...

Allah...

nenaper plantar tu dari cermin.. gerun nak pijak... hu3

Oyis berkata...

huih terjojoi bijik mata tgk budak2 duk atas kaca. kita yg tua ni seriau rasa nya. tp budak2 mesti xde efek pon kan. suka tgk gmbr jln2 mast ni. best2

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

masa kat tokyo ritu sempat jugak gi lepas kelas waktu malam. cantik sangat bila dah jadi gambar. tower tu disimbahi cahaya lampu... nak naik atas tadek bajet... huhuh...

mast@work berkata...

lia,

haha tu la mak dia seriau ja tu.. hahah

oyis,

budak2 memang tak takut kan? biar depa xtra berani.. lagipun anak jantan :P

bibimie,

hhuhu bajet kami pun ciput ja tak naik sampai atas sekali.. kakakaka

dee@dira berkata...

tobat aa!!!seriau seyyyy gmbr aiman lari2tu....

Oimira berkata...

oi gayat gila. ketaq lutut