Jumaat, 9 Disember 2011

last saturday -- Aidan's birthday

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

Sebelum genap seminggu :P meh nak update sikit pasal Hero no 2, Aidan..

Aidan turned 2 last saturday.. orang kata dah mula trouble 2.. it's ok.. we still can handle it.. cuma kadang2 tu rasa juga nak tinggalkan kat tepi jalan jepun ni.. hahaha.. most of the time, Aidan n Aiman are my jewel.. ada tika yang mama dia rasa boleh naik darah tinggi sekali dengan suara tinggi bila geram tu mai.. hahaha..

Aidan sorang budak yang cheeky. Sama macam Aiman. Seminit tak duduk diam unless dia tidur (masa tu tenang je mukanya) mulut keletah (macam siapa la tu ek) suka nyanyi sambil goyang2 kepala tanpa fikir masalah.. hahaha..

Birthday Aidan tok ayah, tok, papa n abg aiman jalan2 pi Osaka :) mama tak dapat ikut sebab ada seminar.. haih.. sampai sudah mama ralat bila birthday tak dapat sama2.. cuma mama ganti balik malam tu beli kek.. so dapat la Aidan potong kek :) alhamdulillah..

Aidan, mama doakan Aidan membesar jadi anak yang sihat, soleh dan bijak. moga Aidan jadi insan terbaik dan sentiasa dirahmati Allah.. amin

DSC_0251
muka excited nampak kek

DSC_0253
nak tiup tak reti :p

DSC_0254
happy 2nd birthday sayang

DSC_0257
mama, picit lilin ni boleh? (background mama ngan tok jerit.. haha)

DSC_0261
terjah kek ituuuuu

4 ulasan:

Ira berkata...

happy birthday aidan :)
aidan mmg sweetheart, senyum je masa aunty dtg hari tu.. jadi anak yg soleh n bijak pandai mcm mama ye.. hehehe

Azhariah Zuber berkata...

kikiiki. relax je nak pegang lilin

maya amir berkata...

happy bday aidan..walaupun dh ckp kt twitter ari tu:)

mast@work berkata...

tq aunty ira, aunty maya..

aunty aza, haha.. dia memang nak picit lilin tu :P