Selasa, 15 November 2011

gomen nasai

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

*maksudnya minta maaf

rasa lama tak blogging.. nak kata busy, ye kut busy la.. huhu.. tapi rindu dengan blog sendiri.. boleh? ahaks.. lusa mama akan ke Tokyo insyaAllah.. kali ni pi sorang sebab ada conference.. first time present kat conference kat Jepun ni GULP!!!

mama punya session hari Sabtu Petang -- last session.. moga2 tak ramai la orang time tu.. huhuhu.. seram la.. result ciput je weh.. hahahaha

harap2 anak2 tak meragam kena tinggal dengan papa.. lama gak 3 malam tinggalkan depa.. sorry juga papa.. nanti balik kita dating2 ek.. besday papa dah dekat dah ni :)

ok, nak challo.. dok prepare slide lagi benarnya.. harap2 dapat run analisis lagi 2 3 kali pastu finalize before present.. amin!

5 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

good luck kak mas. inysa Allah semuanya akan OK je sbb org jepun punya soalan biasanya sopan sikit hehe

NadiahKhair berkata...

Break a leg ok?

You'll do fine. Dont worry too much :D

アヌムちゃん berkata...

goodluck kak mas :)

mast@work berkata...

yatie, nad, anum

tq.. moga2 selamat 'mematahkan kaki' hahahaha

Asmara berkata...

Gambate kudasai! :D