Isnin, 22 Oktober 2012

Hello from Busan

Minggu ni mama jauh dari family.. Kalau papa n anak2 ada kat sini memang best la..

Mama dan kawan mama, Buda-san sampai Busan semalam dalam pukul 1.15pm gitu.. Nanti mama story mory lebih lagi.. Slide presentation untuk esok masih banyak nak kena touch up.. Hopefully semua berjalan lancar.. Mama present esok pagi. Doakan ok :)

Love from Busan, Korea

Mama

Gambar -- Haeundae Beach -- 5min jalan kaki dari hotel


P/s komen2 sebelum ni tak sempat balas.. N dari phone tak boleh nak macam2 sgt.. Pfftt.. Nnt mama balas ek.. Ehehe

7 ulasan:

Rai Ourkizuna berkata...

bestnya..tu la kan..kalau duk tempat best mcm mana pun..kalau suami dgn anak2 takde sama ada rasa tak best jugak kan..hehe..take care!

yanhamid berkata...

semoga anakanda success present nanti..

ak yuyunz berkata...

all the best! =)

Azhariah Zuber berkata...

sambil kije sambil cuti.best

m.u.l.a.n berkata...

best nya...!!! more pics pls..

mast@work berkata...

rai,

tu la, betul tu.. xde suami n anak2 mmg sunyi,

wancu,

tq

yuyunz,

tq

aza,

haha peluang dtg sekali harus guna sebaiknya kan

mulan,

insyaAllah, nnt free sket mas update.. la ni haru biru

Hunny Kitty berkata...

mas!!!!! heheehe