Isnin, 5 November 2012

wakayama-busan-seoul-tokyo

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


bunyi macam jet setter tak? kahkahkah..

dah seminggu lebih balik baru mai aura nak update blog. sorry. mood macam roller coaster.. lagi pula bila angin kus2 sebulan sekali tu mai..

nak jadi lagi best file yang di transfer masuk dalam dropbox tu tak upload online! alfun! kerja tergendala lagi.. minggu ni bakal kelam kabut lagi sbb ada conference (lagi?) dan submission full manuscript untuk jurnal.. fuuhh.. pasni baru tenaaaanngggg hidup (sekejap) sebelum haru biru balik untuk early dec nye datelines..

schedule adalah penuh.. lagi2 dah final year (gulp!)

anyway, just to rant out something.. ada waktu rasa sedih bila nak share apa2.. kat blog ka, fb ka, twitter ka, insta ka.. ntah.. tak tau nak cakap.. ---- ada ayat sambung yang aku taip dan buang disini ---- dah bior kan, biorkaaannn mereka masturrrrr.. pendek cerita, apa yang aku share, aku nak korang juga rasa gembira macam mana aku rasa.. tak ada dalam hati aku ni nak berjalan eksyen2 kat korang.. i deserve what i work for, and i want to share every experience that i get here with you guys.. if you don't like it then seriously, it's not worth your time to spend on my accounts.. go somewhere else..

dah, happy monday u guys!

XOXO 

5 ulasan:

mama maman aka yana berkata...

RASANYA TAK SALAH AS LONG IT TRUE.. RIGHT.. HEHEHE

Oyis berkata...

i think i know what u mean. kdg2 nk share gmbr utk family or kenangan masa dpnpon, kena fikir byk kali. ramai yg dengki... tp kdg2 time x kisah, bubuh jgk, peduli apa, bkn duit depa, and like u said, u worked for it, org x tau susah payah kita nak dpt kan benda yg kita dpt, bkn nya bergolek jatuh dari langit tiba2... yg org nmpk yg best, yg molek aje. eh.. kita berckp psl benda yg sama ke? kalo merapu ke lain, abaikan komen ni hehee

mama glam berkata...

persetankan je ckp2 org tu mas.. diorg tu sebenonye jeles dgn ko.. biasalaah tu mas... namanya kehidupan.. ko share je.. aku suke je bace or tgk gmbr2 tuuu... patutnye kawan2 happy kita pun patut tompang happy.. in idak.. nak mendengki je kojenye.. haiii manusia... sabo ye mas...

Azhariah Zuber berkata...

dont care apa yg org nak ckp.

mast@work berkata...

yana, oyis, aweng, aza,

tq korang.. at least rasa lega tgk kwn2 blogger semua ok aje sharing.. buat dunno je ek.. senang.. huhu.. as long aku tau apa yg aku share tu tak salah, why not kan? bukan nye aku tayang brg mahai pun dlm blog ni huhuhu