Isnin, 15 Oktober 2012

lega sekejap

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


alhamdulillah, minggu ni tenang sikit balik.. setelah beberapa minggu pening kepala menyiapkan kerja2 tertunggak.. submitted 3 papers --- ya TIGA! hampir2 je tak hantar yg last tu sebab tak larat dah kepala otak nak perah idea, menulis dan proses analisis semua data tu.. tapi lepas hantar legaaaaaaa

nak mengharung 3 conferences pulak le lepas ni.. dgn presentation dan paling nak gelabah ayam nanti masa Q&A la hahaha.. tapi dah namanya belajar kan maka terima aje le komen2 yang bakal orang bagi kan?

so lepas je hantar final paper jumaat malam tu, sabtu mama cakap kat papa kita kuar ek.. bawak anak2 jalan2.. ala, bukan jalan ke mana pun.. ke kedai beli barang2 keperluan untuk kindy.. Aidan dah start kelas memasak.. -- haha bunyi professional gitu.. so nak kena pakai apron.. mencari apron, beli stand utk aiman sbb dia ngadu jalan lama2 dia penat.. so sabtu memang kami jalan sakan.. makan angin dan kempiskan poket sket hahaha..

ahad, kami cycle pusing2 sekitar kawasan rumah.. lepas hantar baju kat dryer, cycle sampai ke sungai, lepak2, kasi anak2 berlari2 main lompat2 tepi sungai.. dahle sungai kering.. air sikit, so anak2 memang seronok le berjalan sampai tengah sungai..

gossiping? ehehehehe


semalam mama masak few things.. ala, weekend boleh la beria camni.. weekdays kalu yang mana sempat aje..

pulut kuning n rendang daging, sardine puff and blueberry crepes :)


harini pulak hari siapkan report2 tertunda.. 1 dah siap submit.. tinggal lagi satu, pastu la la la la pulang ambil anak2.. papa ada seminar n dinner party harini..

so, happy monday everyone.. have a nice week ahead :)

1 ulasan:

m.u.l.a.n berkata...

kami pon lama tak cycle... sbb boss busy kat plant je...

pulut kuning...!