Isnin, 10 September 2012

Some things that money can't buy

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

balik raya haritu sempat juga mama gather dgn kawan2.. including these few yang mama rasa macam nak peluk kuat2 sorang2.. most of them are well known in blogosphere -- err mama tidak ek.. ni blogger picisan yg sendu2 aje..

somehow we clicked very well.. tak jumpa kerap pun.. first time jumpa masa Sept 2011 trip mama balik.. this is our 2nd time.. tapi dia punya clicked.. tak yah cakap.. memang haru biru bila jumpa.. tak sabar nanti bila dah balik mesia, boleh la juga selalu lepak dgn semua geng ni :) -- Nadiahkhair, Ladyverde, Cikpuanmuda, Cikkembang, Mummyjade, Fizamior, Baiti(bet)

masa raya kami buat potluck n baby shower untuk nad.. it was really fun.. makan2, lepak2 borak2.. kalau dgn depa ni, kena sehari baru cukup.. ok, enjoy gambar..

potluck n baby shower rainbow theme.. 31st Aug 2012

peace! -- gmbr kamera jed


2012-08-31 14.14.52
Air sedap sebab 2 orang cantik buat yo!

2012-08-31 14.24.33
yang balut hadiah tu sorg dua je.. lain2 menempel hahahaha

2012-08-31 14.39.26
deco by verde.. mantap!

2012-08-31 14.58.16
tengah tunggu nak surprise nad, kami pose dulu hahaha

2012-08-31 15.27.09
surprise!!! haha

2012-08-31 16.51.18
makcik ni birthday the day befor :)

2012-08-31 17.01.31
HAVOC! semua kepala gila2.. 

2012-08-31 17.02.24
superlove!



2012-08-31 18.45.38
moga selamat semuanya untuk ko nad



hehe.. amacam? best tak?


2012-08-31 17.09.55
BEST! hahahaha

ok, aku tak sabar nak jumpa korang balik.. tak puas :)

5 ulasan:

Siti Fatimah berkata...

AWESOME :)

missucoffee berkata...

paling best bila dapat gathered dengan kawan2..i also miss the moments with my friends~~ ^^

mast@work berkata...

siti,

:)

mast@work berkata...

missucoffee,

yup.. lagi bila yang lama dah tak jumpa :)

NadiahKhair berkata...

Super duper love!!! <3 <3 <3